Δύο χάλκινα μετάλλια ο Κυριαζής στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα σκι αντοχής

Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκι Αντοχής στο Μέτσοβο με τη συμμετοχή του ΕΟΣ Βόλου. Διοργανωτές ο ΕΟΣ Μετσόβου και η Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας . Η βολιώτικη αποστολή επέστρεψε με δύο χάλκινα μετάλλια και αρκετές εμπειρίες. Στην κατηγορία των Ανδρών ο Δημήτρης Κυριαζής κατέκτησε…

…δύο χάλκινα μετάλλια και στα δύο αγωνίσματα στο σπριντ και στην απόσταση 10 χιλιομέτρων. Ο Θανάσης Γιάνκου κατετάγη 11ος στο σπριντ και στην απόσταση, ενώ ο Νίκος Μπέης ήταν 16ος και 9ος αντίστοιχα.
Στην κατηγορία Παμπαίδων ο ΕΟΣ Βόλου συμμετείχε με τρεις αθλητές στο αγώνισμα των 3 χιλιομέτρων. Ο Ανδρέας Μυτιλιός, ο Κωνσταντίνος Μυτιλιός και ο Ορφέας Γεωργιάδης κατέλαβαν την 6η, την 8η και την 11η θέση αντίστοιχα, ενώ η Ευαγγελία Αθανασιάδη στην κατηγορία Πανκορασίδων ήταν 7η .
Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Δημήτρης Κυριαζής αναχώρησε ήδη για το Kontiolahti της Φινλανδίας, όπου διεξάγεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Διάθλου, για το οποίο είχε λάβει το εισιτήριο τον περασμένο Δεκέμβριο σε αγώνα στην Αυστρία. Ο αθλητής του ΕΟΣ Βόλου θα λάβει μέρος στο αγώνισμα των 10χλμ σπριντ και στις στα 20 χιλιόμετρα ατομική χρονομέτρηση.
Να σημειώσουμε εδώ ότι τον Βολιώτη πρωταθλητή προπονεί ο Αλέξης Παπακρίβος Αλέξης .Οι υπόλοιποι Έλληνες αθλητές στο Παγκοσμιο είναι ο Αγγέλης Απόστολος και Καραμίχας Κλεάνθης και οι δύο του ΕΟΣ Μετσόβου.
Το ΔΣ του συλλόγου καθώς και ο Έφορος Χιονοδρομίας Βορείων Αθλημάτων Νίκος Τσούκας συγχαίρει τους αθλητές για τις επιτυχίες τους .

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις