Φιλανθρωπική καμπάνια από τον Λευτέρη Παρασκευά

Για μια ακόμη φορά ο αθλητής της ομάδας πόλο της Νίκης, Λευτέρης Παρασκευάς, προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει όλους μας, ώστε να συγκεντρωθεί ένα χρηματικό ποσό για τις ανάγκες ιδρυμάτων της χώρας μας. Η δράση «The Extra Mile – Ξεπερνώντας τα Όρια» αποτελεί μια φιλανθρωπική καμπάνια διάρκειας πέντε μηνών, του…

…κοινωνικά ευαισθητοποιημένου, Λευτέρη Παρασκευά.
Ο Λευτέρης Παρασκευάς θα λάβει μέρος σε τέσσερα συνολικά extreme αθλητικά γεγονότα, ξεκινώντας με την πρώτη δράση τον Απρίλιο στην Ελλάδα και ολοκληρώνοντας τον Ιούλιο με τη συμμετοχή του στο πιο extreme τρίαθλο του πλανήτη: Το Enduroman, Archto Arc.
Τον Ιούλιο του 2015, με σημείο εκκίνησης την Μαρμάρινή Αψίδα του Λονδίνου (Marble Arch), ο Λευτέρης Παρασκευάς θα επιχειρήσει να διασχίσει 460χμ., τερματίζοντας στην Αψίδα του Θριάμβου στο Παρίσι (L’ArcdeTriumph). Ο στόχος του δεν είναι απλώς να τερματίσει (μόνο 18 αθλητές στον κόσμο τα έχουν καταφέρει) αλλά και να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ των 61 ώρες και 27 λεπτά.
Αμφισβητώντας και ξεπερνώντας, εντέλει, τα σωματικά και ψυχολογικά του όρια, ο Λευτέρης Παρασκευάς ελπίζει με τον τρόπο αυτό, να ευαισθητοποιήσει και να ενεργοποιήσει τους συνανθρώπους του να ενδυναμώσουν τη φιλανθρωπική τους συνείδηση και εν γένει κοινωνική συμπεριφορά.
Μπείτε σήμερα στη πλατφόρμα ammado.com (https://www.ammado.com/community/154459) και στηρίξτε την προσπάθεια του Λευτέρη, κάνοντας μια γενναιόδωρη δωρεά που θα έχει έναν τόσο θετικό αντίκτυπο. Με την ολοκλήρωση της καμπάνιας ο ΔΕΣΜΟΣ, έχοντας εντοπίσει τις πιο επείγουσες ανθρωπιστικές και κοινωνικές ανάγκες που αντιμετωπίζει η χώρα μας, θα παράσχει στους αρμόδιους οργανισμούς τα υλικά, προϊόντα ή τις υπηρεσίες που χρειάζονται.