Η ώρα της στέψης για τα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου

Η ώρα της στέψης έφτασε. Σήμερα στις 14.00 η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου με νίκη επί του Πιερικού/Αρχέλαου στο κλειστό του ΕΑΚ, «σφραγίζει» και μαθηματικά την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία μπάσκετ, μία αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας.

Οι «ερυθρόλευκες» μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην Α2 ετοιμάζονται να επιστρέψουν στα μεγάλα σαλόνια του γυναικείου μπάσκετ και θέλουν στο σημερινό παιχνίδι με τον Πιερικό/Αρχέλαο να πανηγυρίσουν με τους φιλάθλους τους αυτή τη μεγάλη επιτυχία, που συμπίπτει και με τον εορτασμό των 80 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.
Η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ ετοιμάζει φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου, κάνοντας κάλεσμα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού να δώσουν δυναμικό «παρών» σήμερα το μεσημέρι στο κλειστό του ΕΑΚ, χειροκροτώντας τα κορίτσια για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη χρονιά.
Πάντως, στον Ολυμπιακό όλοι αντιμετωπίζουν το παιχνίδι με μεγάλη σοβαρότητα, καθώς ναι μεν οι «ερυθρόλευκες» είναι το φαβορί για τη νίκη, ωστόσο, θα πρέπει να είναι προσηλωμένες στο στόχο και να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι, με τους Μιχάλη Καπουρνιώτη και Μάριο Μπορίνο να μην αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα, πέρα από τις γνωστές απουσίες της Εύης Κυριατζίδου και Σταματίας Διαμαντοπούλου που είναι τραυματίες. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται οι Κατερίνα Νούλα, Νένα Παγκαλίδου, Χαρά Ντελή, Άννα Ταντουρόφσκα, Ραφαέλα Σουλτάνη, Βάλια Χούτα, Λαμπρινή Αγαγιώτου, Νίκη Ζέρβα, Ελένη Ζήτη, Δανάη Αγκάνη, Κική Δημητριάδου, Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής στον βόρειο όμιλο της Α2 μπάσκετ γυναικών:
Σταυρούπολη-Ρύσιο
Ολύμπια-ΑΟ Σερρών
Ολυμπιακός-Πιερικός/Αρχέλαος
Τιτάνες-Απόλλων Καλ.
Πυλαία-Ασπίδα Ξ.
ΠΑΣ Γιάννινα-Ηρακλής
*Όλοι οι αγώνες θα αρχίσουν στις 14.00

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις