Με χιονογιορτή ολοκλήρωσαν προπονήσεις οι “μικροί” του ΕΟΣ Βόλου

Με την «Χιονογιορτή 2017» οι αθλητές του φυτωρίου καταβάσεων του Ε.Ο.Σ Βολου, ολοκλήρωσαν τον κύκλο των προπονήσεών τους, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη χιονοδρομική περίοδο. Σε εορταστική και ανοιξιάτικη διάθεση, στήθηκε ο αγωνιστικός στίβος στο χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου.
Εκρηκτικό πνεύμα επέδειξαν οι ανερχόμενοι αθλητές των αλπικών αγωνισμάτων,καταβάλλοντας όλες τους τις δυνάμεις,γλιστρώντας με επιδεξιότητα στην…

…λευκή πίστα.Ο συναγωνισμός δεξιοτεχνίας και γνώσεων, χειροκροτήθηκε απλόχερα, και σκόρπισε θερμά χαμόγελα. Όλοι αναδείχτηκαν νικητές, και τα επινίκια αποδόθηκαν σε πλουσιοπάροχο μπουφέ που παρέθεσε Ε.Ο.Σ Βόλου, απογειώνοντας το γιορτινό κλίμα. Ο Πρόεδρος του Ε.Ο.Σ Βόλου, κ. Καλτσογιάννης συνεχάρη τους μικρούς μας αθλητές, και εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους γονείς τους για την εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν στο σύλλογο, και την αμέριστη συμπαράστασή τους. Ένα τεράστιο ευχαριστώ, απεύθυνε στον κ. Αλέκο Καμπύλη για την παραχώρηση του ακινήτου του, στον Πρόεδρο του χιονοδρομικού κέντρου μας, για την άψογη συνεργασία και την θέρμη που αγκαλιάζουν τον Ε.Ο.Σ Βόλου, αλλά και τους προπονητές, που ως μέντορες, κληρονομούν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους στην επόμενη γενιά των πρωταθλητών.

Ο Ε.Ο.Σ ΒΟΛΟΥ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΛΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΑΒΕΤΟΝΕ ΙΤΑΛΙΑΣ

Σε έναν από τους μεγαλύτερους και δημοφιλέστερους διεθνείς αγώνες το Abetone της Ιταλίας αναχώρησε σήμερα 28 Μαρτίου 2017, η ελληνική αποστολή προκειμένου να συμμετάσχει στους διεθνείς αγώνες παίδων και κορασίδων 31/3-1/4/2017.
Με Αρχηγό αποστολής ΣΤΑΜΟΥ Σπυριδούλα Δ.Σ ΕΟΧΑ
Ο Ε.Ο.Σ Bόλου θα συμμετέχει με τους
• Γουτζούλιας Νικόλαος
• Τσιοβόλου Μαρία-Ελένη
• Ασβεστάς Δημήτριος
• Καλτσογιάννη Μαρία Νικολέτα

Το Δ.Σ και η Τεχνική Επιτροπή τους εύχεται Καλή Επιτυχία Νικόλα, Μαρία-Ελένη, Δημήτρη, Μαρία Νικολέτα”