Με πέντε οδηγούς συμμετέχει ο ΟΜΑΘ στην Ανάβαση Ελασσόνας


Μοιράσου το άρθρο

Έχοντας πληθώρα συμμετοχών ολοκληρώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο το Κύπελλο Αναβάσεων Βόρειας Ελλάδας με τη γειτονική Ανάβαση Ελασσόνας. Φυσικά ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας δεν θα μπορούσε να λείπει από τον συγκεκριμένο αγώνα δηλώνοντας δυναμικά «παρών» με πέντε οδηγούς.

Οι τρεις από αυτές είναι στην κατηγορία 1400-1600 κ.εκ. όπου οι Κώστας Πατατούκος με Suzuki Ignis και Γιώργος Σανίδας με Peugeot 306 θα συνεχίσουν να συλλέγουν πολύτιμες εμπειρίες με τον πρώτο να τρέχει πρώτη φορά στον συγκεκριμένο αγώνα και τον δεύτερο να κοιτάζει πρωτίστως την προσωπική του βελτίωση στους χρόνους.
Φαβορί για τη νίκη στην κατηγορία είναι ο Μιχάλης Παρασκευάς με Suzuki Swift με τον πρωτοπόρο του κυπέλλου να θέλει να σφραγίσει την κατάκτηση του στην Ελασσόνα
Από μία συμμετοχή μετράει ο ΟΜΑΘ στην Formula Saloon με τον Δημήτρη Μπερτζέμη στα ατμοσφαιρικά με BMW M3 E36 να θέλει να συνεχίσει ένα σερί δύο νικών στην συγκεκριμένη κατηγορία παρόλη την απειρία του στην συγκεκριμένη ανάβαση και με τον Γρηγόρη Κορίνθιο στα Turbo να θέλει να δει το Seat Leon Cupra R με λυμένα τα προβλήματα νεότητας ώστε κυνηγήσει μία καλή επίδοση.
Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας εύχεται στους αθλητές του καλη επιτυχία και καλή διασκέδαση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις