Κολόζος: «Σ’ αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς»

Έχοντας το απόλυτο σε δύο εκλογικές διαδικασίες ως υποψήφιος και πέντε χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς στην Ερασιτεχνική Νίκη, δίκαια θεωρείται από τις παλιοσειρές που θα συνεχίσουν να υπηρετούν το Σύλλογο της καρδιάς τους, όπως το πράττουν με επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Ο Στέλιος Κολόζος, έφορος στο βόλεϊ της Νίκης μαζί με τον συνυποψήφιο Γιάννη Αρβανιτόπουλο, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα τμήμα που όχι μόνο μπορεί και συντηρείται χωρίς καμία βοήθεια από το μητρικό σωματείο, αλλά αντίθετα τα έσοδά του συνεισφέρουν στον κοινό «κουμπαρά» του Συλλόγου.

Ο Στέλιος Κολόζος μίλησε στο goalpost.gr και στον Γιώργο Αποστολακόπουλο κάνοντας έναν μίνι απολογισμό και καταθέτοντας τα μελλοντικά σχέδιά του για το βόλεϊ της Νίκης:

«Το τμήμα βόλεϊ της Νίκης έχει αυτή τη στιγμή 100 περίπου παιδάκια, αριθμός ικανός να συντηρήσει το αγωνιστικό τμήμα αλλά και να θέσει τις βάσεις για περισσότερες διακρίσεις στο κοντινό μέλλον. Σκοπός μου είναι να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου από το ίδιο πόστο με στόχο την διεύρυνση του αριθμού των παιδιών της υποδομής και παράλληλα η πρώτη ομάδα να φτάσει στην καταξίωση που δικαιούται».

-Πόσο θα βοηθήσει η εμπειρία σου σ’ αυτόν τον χώρο;

«Στο τμήμα βόλεϊ προσφέρω τις υπηρεσίες μου τα τελευταία τρία χρόνια και σίγουρα έχω αποκτήσει την εμπειρία που χρειάζεται να έχει ένας παράγοντας ώστε να ανταπεξέλθει με τον καλύτερο τρόπο στις προκλήσεις ενός αγωνιστικού τμήματος που στοχεύει στον πρωταθλητισμό».

-Μπορεί το γυναικείο βόλεϊ να κοιτάξει ψηλότερα;

«Σίγουρα έχει τις βάσεις για να το κάνει. Θα μπορούσαμε να το κάνουμε και φέτος. Όμως προτιμήσαμε να πάμε μέχρι εκεί που φτάνει το …σεντόνι μας. Δεν θελήσαμε να βάλουμε διλλήματα στη διοίκηση του Ερασιτέχνη. Ο προϋπολογισμός θα εκτοξεύονταν σε περίπτωση που θα κάναμε το παραπάνω βήμα. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως αυτό το βήμα δεν θα το επιχειρήσουμε ποτέ. Θα το κάνουμε όταν θα είμαστε έτοιμοι».

Για τις εκλογές και την υποψηφιότητά του

«Θέλω να πιστεύω πως ο κόσμος της Νίκης θα λάβει μέρος στην εκλογική διαδικασία, στηρίζοντας τους ανθρώπους που επέλεξαν να μπουν μπροστά σ’ αυτή τη δύσκολη χρονικά περίοδο για την ομάδα. Με την ευκαιρία να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψήφιους, αν και σ’ αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις