Γ. Αλεξίου: Έπρεπε να κερδίσουμε πάση θυσία

Χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας του εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο εκ των προπονητών του Ρήγα Φεραίου Γιώργος Αλεξίου. Χαρακτήρισε σημαντική την κατάκτηση των τριών βαθμών, με τη νίκη αυτή να είναι η πρώτη φετινή στο Βελεστίνο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Αλεξίου:

«Κατ’ αρχάς, θα ήθελα να συγχαρώ τον κ. Ζαχαρόπουλο για την πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα που έχει ο Οπούντιος. Όσον αφορά το παιχνίδι, ήταν πολύ σημαντικό για μας. Προερχόμασταν από πολλές αγωνιστικές χωρίς νίκη -στο γήπεδό μας καμία- και έπρεπε να κερδίσουμε πάση θυσία. Αυτό φάνηκε από το α’ ημίχρονο, όπου παρουσιαστήκαμε αγχωμένοι.
Στην ανάπαυλα συζητήσαμε με τα παιδιά. Είπαμε κάποια πράγματα και αφού ηρεμίσαμε παρουσιαστήκαμε πολύ καλύτεροι. Μετά το 2-0 φάνηκε η απειρία μας και η έλλειψη κάποιων παικτών, που είναι σημαντικοί για την ομάδα, καθώς βρίσκονται χρόνια σε αυτή. Δεν διαχειριστήκαμε κατάλληλα το υπέρ μας σκορ και στο τέλος μπήκαμε σε περιπέτειες για να το κρατήσουμε. Για μας, οι τρεις βαθμοί είναι που μετρούν. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την καθημερνή τους προσπάθεια. Βάζουν πάνω από όλα την ομάδα και ματώνουν γι’ αυτή».
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

  • Γ Αλεξίου
  • Ρήγας Φεραίος

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις