Τέσσερα παιχνίδια σήμερα για την Football League

Με τέσσερα παιχνίδια ολοκληρώνεται την Κυριακή (28/1) η 13η αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας. Αναλυτικά:

Απόλλων Πόντου – Παναιγιάλειος
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Την πρώτη του νίκη μετά από πέντε παιχνίδια στα οποά μετρά τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες, θέλει να πετύχει ο Απόλλων Πόντου και να ανέβει βαθμολογικά. Την προηγούμενη αγωνιστική οι «κοκκινόμαυροι» ηττήθηκαν με 1-3 από τον ΟΦΗ.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Εκτός μάχης οι τιμωρημένοι Αμαραντίδης, Καλαϊτζίδης και ο τραυαμτίας Βεργώνης.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Με πολλά προβλήματα οι Αιγιώτες στο ντεμπούτο του Πέτρου Δημητρίου στον πάγκο τους, καθώς έχουν απομείνει πολύ λίγοι ποδοσφαιριστές στο ρόστερ τους. Μετά την καταβολή ενός ποσού την Παρασκευή (26/1) θα ταξιδέψουν για την Καλαμαριά, αλλά πλέον η ομάδα βρίσκεται σε… τεντωμένο σχοινί.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Με το… ζόρι αποστολή συμπλήρωσαν οι Αιγιώτες.

Απόλλων Λάρισας – ΟΦΗ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Στις νίκες θα επιχειρήσει να επιστρέψει ο Απόλλων Λάρισας, που προέρχεται ναπό δύο ήττες και μία ισοπαλία. Στο ματς της περασμένης εβδομάδας έφερε 2-2 στη Δράμα με τη Δόξα.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Εκτόςς ο τρυαματίας Σουλίδης, αλλά και οι νεοαποκτηθέντες, καθώς δεν εκδόθηκαν τα δελτία τους.

ΟΦΗ: Την πέμπτη σερί νίκη του θέλει να πάρει ο ΟΦΗ, που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, παρα τα όσα εξωαγωνιστικά προβλήματα είχε όλο αυτό το διάστημα.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Με τους πέτε νεοαποκτηθέντες οι «μελανόλευκοι», ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίες Λεάλ, Περογαμβράκης, Οικονόμου, αλλά και οι Παναγιώτου, Κοντογιάννης και Πλευράκης, που έπαιξαν με την Κ19.

Καλλιθέα – Πανσερραϊκός
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Να ανασάνει βαθμολογικά θέλει η Καλλιθέα, που έχει μείνειχαμηλά στη βαθμολογία. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 0-1 από τη Σπάρτη. Αρκετά τα οικονομικά θέματα της αθηναϊκής ομάδας
ΑΠΟΥΣΙΕΣ:

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Νέα αρχή στα εκτός έδρας θέλει να κάνει ο Πανσερραϊκός, που αγνοεί τη νικη μακριά από το γήπεδό του. Την προηγούμενη εβδομάδα
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Εκτός έμειναν οι Στέβιτς, Πόζογλου και Βοσκόπουλος.

Παναχαϊκή – Βέροια
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Μονόδρομος η νίκη για την Παναχαϊκή, προκειμένου να μειώσει και πάλι στον έναν βαθμό τη διαφορά από τον Άρη. Από το άνευ αγώνος τρίποντο με τον Αχαρναϊκό προέρχονται οι «κοκκινόμαυροι».
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Εκτός έμειναν οι Μπαμπούνης, Κωνσταντακόπουλος και Μπούτιβας (συμπεριελήφθησαν στην αποστολή της Κ20 για τον αγώνα με τον Παναιγιάλειο), καθώς και οι Σπανός, Αγουρίδης, Κυνηγόπουλος και Αντωνακόπουλος, αλλά και οι τραυματίες Φουρλάνος, Μπιτσάκος, μαζί με τον Μπιτσάκο (ίωση).

ΒΕΡΟΙΑ: Τα διοικητικά ζητήματα της Βέροιας βρίσκονται στο προσκήνιο.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Πρακτικά πλήρης η αποστολή της φιλοξενούμενης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις