Αναζητούν… συμπαίκτες οι διοικούντες τον Ολυμπιακό Βόλου

Οι κ.κ. Γιώργος Βαρούτσικός και Γιώργος Τόρης ανέλαβαν τα ηνία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου τον περασμένο Ιούλιο και με μεγάλες οικονομικές θυσίες κατάφεραν να φέρουν την ομάδα στα πλέι οφ. Σε συνέντευξη που παραχώρησαν στην εφημερίδα «Θεσσαλία» μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν και στο τι σκέφτονται για το μέλλον και αν…

…θα συνεχίσουν να ηγούνται του Ολυμπιακού και τη νέα χρονιά: «Αυτό θα εξαρτηθεί από την ομάδα. Σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά. Το αν θα βρεθούν «συμπαίκτες» να συμπορευτούν μαζί μας, γιατί το… καράβι είναι πάρα πολύ μεγάλο και είναι δύσκολο στις παρούσες οικονομικές συνθήκες να μπορέσουμε μόνοι μας να το κουμαντάρουμε. Τα έσοδα, για παράδειγμα, στη Σούπερ Λιγκ είναι τεράστια, σε σχέση με τη Football League και φυσικά τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά, αν ο Ολυμπιακός ανέβει κατηγορία.
Θα πρέπει εδώ να πούμε, πως λίγες ΠΑΕ έχουν μεγαλομετόχους από την ίδια πόλη, οι οποίοι πραγματικά είναι φίλαθλοι και αγαπούν την ομάδα, βάζοντας χρήματα. Ο κόσμος θα πρέπει να το καταλάβει και να στηρίξει τον Ολυμπιακό» τόνισε ο κ. Γιώργος Τόρης, ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Βαρούτσικος ανέφερε: «Αν και εφόσον παραμείνουμε εμείς στη διοίκηση, θα είναι μεγάλη μας χαρά να έρθει στην ομάδα και κάποιος άλλο επιχειρηματίας, σοβαρός, με προσωπικότητα και οικονομική δυνατότητα και να γίνει συμμέτοχος στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και στην προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει. Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρόταση. Ο κόσμος θα πρέπει να καταλάβει, πως δεν αναλάβαμε την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για να κερδίσουμε. Το κάναμε γιατί αγαπάμε αυτή την ομάδα. Θέλουμε ο Βόλος να έχει μια αξιόλογη και δυνατή ομάδα, σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις