“Καίγεται” για το… τρίποντο με Διγενή ο Ρήγας Φεραίος (pregame)

Στον Ρήγα Φεραίο άφησαν πίσω τους το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΝΠΣ Βόλος και το μυαλό όλων στην ομάδα βρίσκεται στο σημερινό ματς με τον Διγενή Νεοχωρίου για την 21η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, το οποίο θα διεξαχθεί στις 15.00 στο στάδιο του Βελεστίνου

Οι δύο ομάδες θα δώσουν μεγάλη μάχη στο στάδιο του Βελεστίνου, έχοντας τον ίδιο στόχο, αυτόν της παραμονής. Μόνο το «τρίποντο» τους ενδιαφέρει και γι’ αυτό αναμένεται ένα ανοιχτό παιχνίδι. Ο Ρήγας προέρχεται από δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα (με ΓΣΑ και Βελούχι) και για πρώτη φορά φέτος θα προσπαθήσει να τις κάνει τρεις.

Στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο πιστεύουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών, ενώ περιμένουν και μεγάλη βοήθεια από τον κόσμο της ομάδας.

Μοναδικός απών από πλευράς Ρήγα θα είναι ο Θανάσης Μπόρας, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Ο Γιώργος Παπακώστας που αποχώρησε τραυματίας από το ματς με τον ΝΠΣ Βόλος δεν έχει κάτι σοβαρό και έτσι θα βρίσκεται στην αποστολή. Από τιμωρία επιστρέφουν σε αγώνα πρωταθλήματος οι Παπαγιάννης, Χατζησταμάτης, Γκάγκας, Καρλιάμπας.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι οι: Τάσος Παπαγιάννης, Βασίλης Τσουμπέκος, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Χρήστος Σπαθής, Σπύρος Γκάγκας, Ανδρέας Καρλιάμπας, Αργύρης Κυριάκος, Χάρης Ράπτης, Θόδωρος Μπομπότης, Γιώργος Αλεξίου, Θανάσης Παπαγεωργίου, Αποστόλης Τσιώλης, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Στέργιος Μπακάλης, Ντίνος Γεωργατζής, Γιώργος Παπακώστας, Αχιλλέας Νασιακόπουλος, Θόδωρος Σουγκάρης, Αντώνης Τζοβάρας, Τάσος Τσελεπής.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κωνσταντίνος Διώτης και βοηθοί οι Δημήτρης Κουρλός και Σπύρος Μπύρος. Και οι τρεις ανήκουν στην ΕΠΣ Ευρυτανίας, ενώ από την ΕΠΣ Λάρισας είναι ο παρατηρητής διαιτησίας Αντώνης Ζήλος.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις