Στο Δίστομο με Αμβρυσσέα ο ΝΠΣ Βόλος (pregame)

Στο Δίστομο με τον τοπικό Αμβρυσσέα αγωνίζεται σήμερα (25/2) στις 15.00 ο πρωτοπόρος του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ΝΠΣ Βόλος. Οι «κυανέρυθροι» με νίκη στο σημερινό παιχνίδι εξασφαλίζουν και μαθηματικά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο και την συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή της ομάδας, Χουάν Φεράντο, ο οποίος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Συγκεκριμένα στην αποστολή συμπεριλήφθησαν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι εξής: Πιαστόπουλος, Μπουργάνης, Ζέρης, Ντεντάκης, Πέντα, Μελισσόπουλος, Δημόπουλος, Διμηνάς, Γκαλίτσιος, Μάντζης, Δεμηρτζόγλου, Τζελίδης, Ηλιόπουλος, Ντόσης, Κολλάς, Πίτου Γκαρσία, Μούτσα, Μηλιώτης, Σαλαμούρας.

Ο Αμβρυσσέας από την πλευρά του δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία και αναζητεί βαθμούς, καθώς υπάρχει δύσκολο πρόγραμμα, αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι.

Το διαιτητικό τρίο του σημερινού αγώνα αποτελείται από τους Γιώργο Λάμπρου (ΕΠΣ Εύβοιας), Μαρία Δέτση (ΕΠΣ Αθηνών), Παναγιώτη Κορτέση (ΕΠΣ Αθηνών). Παρατηρητής τους ορίστηκε ο Σπύρος Πουγκακιώτης (ΕΠΣ Φθιώτιδας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις