Χ. Σπαθής: Δεν θα έχουμε εύκολο έργο με Διγενή

«Τελικός» χαρακτηρίζεται για τον Ρήγα Φεραίο το σημερινό (25/2, 15.00) παιχνίδι με τον Διγενή Νεοχωρίου στο Βελεστίνο, καθώς οι «κυανόλευκοι» μόνο με νίκη μπορούν να ελπίζουν στην παραμονή στην κατηγορία. Ο παίκτης-προπονητής Χρήστος Σπαθής δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Θεσσαλία»:

«Στο παιχνίδι με τον Διγενή θέλουμε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να συνεχίσουμε να ελπίζουμε στη σωτηρία. Δεν θα έχουμε εύκολο έργο από τη στιγμή που και ο αντίπαλος χρειάζεται τη νίκη για τον ίδιο λόγο, έχοντας ομάδα που προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο.

Όμως, είμαστε σε μία θέση που δεν πρέπει να κοιτάμε τον αντίπαλο, αλλά μόνο τη δική μας ομάδα. Έχουμε αφήσει πίσω τον αγώνα του Κυπέλλου, που σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει την ψυχολογία μας και είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα για μία ακόμη σημαντική νίκη στο πρωτάθλημα.

Για να τα καταφέρουμε, οφείλουμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και να βγάλουμε πολλή ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο. Στην προσπάθειά μας αυτή πιστεύω ότι θα έχουμε και τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας. Με τις εκδηλώσεις τους μπορούν να μας δώσουν την απαραίτητη ώθηση για την κατάκτηση των τριών πόντων».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις