Χ. Σπαθής: Δείξαμε σθένος και κερδίσαμε

Ο παίκτης-προπονητής του Ρήγα Χρήστος Σπαθής στις δηλώσεις του  δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη της ομάδας του επί του Διγενή. Στην αρχική του τοποθέτηση είπε: «Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που παρά τη χαμηλή της βαθμολογική θέση προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Όμως για μας ήταν ένας τελικός, όπως θα είναι και τα επόμενα παιχνίδια. Ασκήσαμε πίεση στα πρώτα λεπτά και αυτό απέφερε καρπούς, ενώ στο β’ μέρος μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλο γκολ. Φυσικά είχαμε πολύ άγχος αλλά τα παιδιά έδειξαν σθένος και ανταπεξήλθαν στις απαιτήσεις. Ήταν ένα ματς που έπρεπε να κερδίσουμε και το κερδίσαμε. Από εδώ και πέρα πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τον επόμενο αγώνα στην Ιτέα».

Ερωτηθείς για το αν οι ελπίδες για την παραμονή έχουν αυξηθεί μετά και τα υπόλοιπα ευνοϊκά αποτελέσματα, απάντησε: «Είμαι αρκετά χρόνια στην ομάδα και έχω ζήσει πολλές καταστάσεις. Πάντα πίστευα στην ομάδα και τις δυνατότητές της. Δεν θέλω να κοιτάμε τη βαθμολογία. Σε κάθε παιχνίδι πάμε για τους τρεις βαθμούς και ευελπιστώ στο τέλος να είμαστε πάνω από τη διαχωριστική γραμμή».

Όσο για τον παίκτη-προπονητή του Διγενή Αχιλλέα Σαρακατσάνο, ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Περιμέναμε ο Ρήγας να μας πιέσει από την αρχή, αλλά με μία στιγμιαία αδράνεια βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Αντιδράσαμε, αλλά δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες για την ισοφάριση. Κυνηγήσαμε το ματς ως το τελευταίο λεπτό και αυτό είναι κάτι που μου άρεσε».

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις