“Γεμάτο” παιχνίδι στο Βοηθητικό, Παγασητικός- Μαγνησιακός (3-5)

Αναμέτρηση με αγγλικό σκορ έγινε σήμερα το πρωί στο Βοηθητικό του ΕΑΚ, όπου ο γηπεδούχος Παγασητικός γνώρισε την ήττα από τον Μαγνησιακό με 5-3. Δυσκολεύει ακόμα περισσότερο η προσπάθεια παραμονής για την ομάδα των Αλυκών, επιστροφή στις νίκες για Μαγνησιακό, μετά από τρεις αγωνιστικές.

Πολύ νωρίς προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι, στο 1-3 ανέβασαν το δείκτη του σκορ οι φιλοξενούμενοι, για να κλείσει το ημίχρονο στο 2-3.
Γρήγορο γκολ για τους φιλοξενούμενους, με την έναρξη του δευτέρου μέρους, που πέτυχαν ακόμα ένα τέρμα αργότερα (2-5), για να κλείσει το σκορ (3-5) λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης με πέναλτι που κέρδισε ο Παγασητικός.
Από το 70’ οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω απευθείας κόκκινης κάρτας αντίκρισε ο Μαγιόγλου (70’) όταν πέφτοντας ανέκοψε επιθετική ενέργεια του Καραγιώργου εκτός περιοχής, κι ενώ ο παίκτης του Παγασητικού έβγαινε σε τετ α τετ.
Στην πολύ κακή αμυντική λειτουργία τους στέκονται οι γηπεδούχοι, ο Θεοδωρόπουλος που πέτυχε τρία όμοια τέρματα και ο Μάιπας, οι ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν από το Μαγνησιακό.
Το 1-0 έγινε μόλις στο 5ο λεπτό, από ατομική ενέργεια του Σίμου, ο οποίος ξεπέρασε όσους αντιπάλους βρήκε μπροστά του, πριν πλασάρει.
Στο 15’ ήρθε η απάντηση των φιλοξενούμενων, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λιάρου και στο 24’ και 35’ ο Θεοδωρόπουλος με δύο όμοια τέρματα, πού προήλθαν από προσωπική ενέργεια και ολοκληρώθηκαν με πλασέ, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-3.
Στο 38’ ο Ρουσσάς έκλεψε τη μπάλα και με σουτ από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής, έστειλε τις δύο ομάδες στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με το σκορ να έχει διαμορφωθεί στο 2-3.
Με την έναρξη του β’ μέρους, ήταν η σειρά του Μαγνησιακού να σκοράρει πολύ νωρίς, όταν στο 48’ ο Λιάρος έκανε την κάθετη πάσα κι ο Μάιπας πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, γράφοντας το 2-4. Στο 68’ για τρίτη φορά με ίδιο τρόπο ο Θεοδωρόπουλος έκανε το χατ- τρικ γράφοντας παράλληλα το 2-5.
Το τελικό 3-5 έγινε στο 82’, όταν Ο Ρουσσάς ανατράπηκε, όντας σε ένα όμιλο παικτών, που ήταν στην περιοχή του Μαγνησιακού. Το πέναλτι που καταλογίστηκε εκτέλεσε εύστοχα ο Σίμος, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό γκολ και κλείνοντας το σκορ της αναμέτρησης.
ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Κλεάνθης, Χαλκίδης (70’ Μαρούγκας), Μυλωνάς, Γκατζούνας, Καράνταγλης, Κουτλουμπάσης (74’ Τσένα), Μάρκος (82’ Δουλάς) Καραγεώργος (72’ Ανδρέου), Δημητρίου, Ρουσσάς.
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βίτσος, Τσένα, Βασιλείου, Κοντοβάς, Μαγιόγλου, Πανόπουλος (46’ Τσιάνος), Οικονόμου (46’ Δεμίρης), Χατζητρακόσιας, Λιάρος (60 Μυλωνάς), Θεοδωρόπουλος (80΄ Τζήκας) Μάιπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις