Κρίθηκε στο γκολ…

Με γκολ στα τελευταία λεπτά κρίθηκε η αναμέτρηση στη Σούρπης μεταξύ Αίαντα και Ηρακλή B., που έληξε υπέρ των γηπεδούχων με 1-0, σε μια αναμέτρηση που έγινε σε κακό αγωνιστικό χώρο και δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας.

Το γκολ του Αίαντα σημειώθηκε στο 82’ όταν ο Παπανικολόπουλος μετά από κεφαλιά πάσα του Κατσαβριά μπήκε και πλάσαρε  σωστά στην απέναντι γωνία, σε μια φάση που οι φιλοξενούμενοι αδράνησαν.
Κατά τα λοιπά, οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά κι έχασαν κλασικές ευκαιρίες στο ξεκίνημα του αγώνα, όταν στο 1’ ο Κωστούλας από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 4΄ ο Χειλάς από ασιστ του Κωστούλα πλάσαρε άουτ.
Στο β’ μέρος οι καλύτερες στιγμές για τους φιλοξενούμενους, δυο φορές με το Νούσια, μια με τον Ασλάνογλου και  μια  σε εκτέλεση φάουλ του Γκάγκα, που δεν μπόρεσαν σε καμία από αυτές να σκοράρουν.
ΑΙΑΣ: Ν. Χαλάτσης, Παπανικολόπουλος, Μπούρας (70’ Ξηροκώστας), Πλαβός, Καλοδήμος, Μπιρτσάι, Τσόγκας (70’ Χριστέλος), Χειλάς, Μακανίκας (84’ Νικηφοράκης), Κωστούλας (75 Κ Κατσαβριάς), Θ. Κατσαβριάς
ΗΡΚΑΛΗΣ: Κεφαλάς, Μπατσικώστας Δαμάσκος, Πάντσιος, Μακρής, Γκάγκας, Ασλάνογλου, Μπέσσας (46’ Στρούγκης), Νούσιας, Μπάμπα (70’ Καρπαθάκης), Τανός (65’ Γκαντής)

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις