Έχασε 2-0 από τον Αστέρα στην Ιτέα ο Ρήγας Φεραίος

Μετά από τρεις σερί νίκες, ο Ρήγας Φεραίος ηττήθηκε σήμερα το απόγευμα στην Ιτέα από τον τοπικό Αστέρα με 2-0 και πλέον τα πράγματα γίνονται δύσκολα, όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία. Οι «κυανόλευκοι» παρέμειναν στους 25 βαθμούς και χρειάζονται νίκες μέχρι τέλους (στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν για τη λήξη του πρωταθλήματος), προκειμένου να διατηρηθούν στην Γ’ Εθνική. Τα γκολ για τον Αστέρα σημείωσαν ο Χαραλαμπίδης στο 55’ και ο Γεωργουσόπουλος στο 67’.

Οι παίκτες του Ρήγα στο πρώτο ημίχρονο διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους, καθώς έπαιξαν έξυπνα, περιόρισαν την επιθετική δραστηριότητα των γηπεδούχων και κυνήγησαν το γκολ με αντεπιθέσεις. Οι δύο ομάδες είχαν κάποιες μικροευκαιρίες στο πρώτο μέρος, δίχως όμως να χάσουν τη μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρουν.

Στην επανάληψη ο Αστέρας προηγήθηκε σχετικά νωρίς, με την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου στην επανάληψη. Ήταν το 55’, όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Σεΐτι, ο Αλεξίου έπιασε τη κεφαλιά και ο Χαραλαμπίδης από κοντά προώθησε τη μπάλα στα δίχτυα. Και ενώ ο Ρήγας προσπαθούσε να ανασυνταχθεί και να αντιδράσει, με στόχο το γκολ της ισοφάρισης, ήρθε γρήγορα το 2-0 για τον Αστέρα στο 67’. Οι γηπεδούχοι βγήκαν στην κόντρα επίθεση, ο Γεωργουσόπουλος έφτασε στην περιοχή του Ρήγα και με πλασέ έγραψε το 2-0.

Το παιχνίδι ουσιαστικά είχε κριθεί, καθώς δεν μπορούσε, πλέον, ο Ρήγας Φεραίος να αντιδράσει και να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Τζαμουτζαντώνης (Χίου).
Βοηθοί: Παγουρτζής (Πειραιώς), Καφρίτσας (Αθηνών).
Κίτρινες: Παπακώστας, Τσιώλης, Τζοβάρας.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ: Πάππος, Κουτσούμπας, Αντωνόπουλος, Ζανιάς, Πανάκης, Μαλισσόβας (59’ Μπογκντάνι), Γεωργουσόπουλος, Χαραλαμπίδης, Αλεξίου, Αντωνίου (85’ Κοντογιώργος), Σεΐτι (79’ Τοπούζι).
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Ράπτης (79’ Σουγκάρης), Γκάγκας, Σπαθής, Καρλιάμπας, Παπακώστας (82’ Παπαγεωργίου), Κυριάκος (59’ Νασιακόπουλος), Μπόρας, Τζοβάρας, Τσιώλης, Τσελεπής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις