Αυτός ο Ολυμπιακός μπορεί να νικήσει τον Ηρακλή

Ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται την Δευτέρα 4/5 τον Ηρακλή στο Βόλο για τα πλέι οφ και θέλει να πάρει τη ρεβάνς από τις δύο ήττες στο πρωτάθλημα, στην κανονική περίοδο και μάλιστα με το ίδιο σκορ, 1-0. Αξίζει να τονίσουμε, πως η ήττα που είχε γνωρίσει ο Ολυμπιακός από τον Ηρακλή στο Βόλο την…

…1η Φεβρουαρίου (σκόρερ ο Κυριακίδης) ήταν η τελευταία για τους «ερυθρόλευκους» εντός έδρας. Έκτοτε, το βολιώτικο συγκρότημα στο ΕΑΚ είχε να επιδείξει μόνο νίκες, πέντε σε ισάριθμα παιχνίδια.
Μετά την ήττα από τον Ηρακλή, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είχε δηλώσει πως «μακάρι και ο Ολυμπιακός να καταφέρει να γίνει ομάδα σαν τον Ηρακλή». Τρεις μήνες μετά, ο Ολυμπιακός Βόλου έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα συμπαγές σύνολο και αν κρίνουμε από την παρουσία του στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, μπορεί να κοντράρει στα ίσια τον Ηρακλή.
Οι ομάδες που ξεχώρισαν στο Βόρειο όμιλο της Football League, όσον αφορά τον δεύτερο γύρο, ήταν βάσει στατιστικών ο Ολυμπιακός και ο Ηρακλής. Συγκέντρωσαν τους περισσότερους βαθμούς από κάθε άλλη ομάδα (25) κι αυτό δείχνει την πρόοδο που σημείωσαν οι «ερυθρόλευκοι» από τότε που τα ηνία της ομάδας ανέλαβε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.
Μάλιστα, από την τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν Ολυμπιακός και Ηρακλής, μεσολάβησαν δέκα παιχνίδια (μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου). Η βαθμολογική συγκομιδή για τους «ερυθρόλευκους» ήταν 25 βαθμοί (οκτώ νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα), ενώ ο Ηρακλής στο ίδιο χρονικό διάστημα, από την 16η αγωνιστική μέχρι και την 26η συγκέντρωσε 21 βαθμούς (έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις