Βαριές “καμπάνες” σε Ακρόπολη και Πύρασο

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΘ ασχολήθηκε την Παρασκευή με τις αναμετρήσεις της 18ης αγωνιστικής Ακρόπολη-Α. Γαζής και Πύρασος-Σαρακηνός, στις οποίες σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια.

Τον αγώνα του Σέσκλου τον κατακύρωσε υπέρ του Ανθίμου Γαζή με τέρματα 0-3, ενώ επέβαλε και ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στην Ακρόπολη, διότι είχε χτυπηθεί παίκτης των φιλοξενουμένων από οπαδούς της ομάδας του Σέσκλου. Συνολικά η Ακρόπολη έχασε έξι βαθμούς από αυτό το ματς το οποίο το είχε κερδίσει εντός γηπέδου με 3-0…

Όσον αφορά το παιχνίδι Πύρασος-Σαρακηνός, το οποίο είχε διακοπεί (με το σκορ στο 0-1) λόγω της επίθεσης που δέχθηκε ο διαιτητής από οπαδό του συλλόγου της Νέας Αγχιάλου, είχαμε και εδώ «καμπάνα» για τους γηπεδούχους. Ο Πύρασος κρίθηκε υπαίτιος της διακοπής και έτσι όχι μόνο έχασε το ματς στα «χαρτιά» με 0-3, αλλά του επιβλήθηκε και ποινή αφαίρεσης τριών πόντων.

Πάντως, αξίζει να αναφέρουμε ότι η ΕΠΣΘ δεν ανακοίνωσε επίσημα τις ποινές που επιβλήθηκαν στην Ακρόπολη και τον Πύρασο. Το μόνο που έπραξε ήταν να ενημερώσει τη βαθμολογία της Α’ τοπικής, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, στην ιστοσελίδα της.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις