Πρωταθλητές οι Βολιώτες στο πανελλήνιο χιονοδρομίας

Από τον ΕΟΣ Βόλου διοργανώθηκε το  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας κατηγοριών παίδων  2 και κορασίδων 2, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου στις 17 και 18 Μαρτίου 2018. Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, δηλαδή υψηλές θερμοκρασίες και μεγάλα διαστήματα βροχόπτωσης, με την έντονη προσπάθεια των στελεχών του ΕΟΣ Βόλου επί τρία συνεχόμενα 24ωρα εξασφαλίσθηκαν άριστες συνθήκες στη χιονοδρομική πίστα, καθότι επιτεύχθηκε παγοποίηση του χιονιού με τεχνητές μεθόδους.

Όλοι οι συμμετέχοντες ικανοποιήθηκαν από το υψηλό επίπεδο οργάνωση του αγώνα δίνοντας συγχαρητήρια και χειροκροτώντας του διοργανωτές κατά την τελετή απονομής βραβείων και λήξης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου διέπρεψαν κατακτώντας τα δύο από τα τέσσερα κύπελλα καθώς και ένα αργυρό μετάλλιο και παρότι υπήρχε έντονος ανταγωνισμός αφού συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα οι άριστοι των αρίστων αθλητές ηλικίας 15 και 16 ετών.

Την 17-3-2018 οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου έλαβαν τις εξής θέσεις:

Γιγαντιαία Κατάβαση

Κατηγορία κορασίδων 2

6η Καλτσογιάννη Μαρία-Νικολέτα, 10η  Κοσμοπούλου Δανάη, 12η Τράτσα Φωτεινή. Συμμετείχε επίσης η αθλήτρια  Τσούκα Άννα-Ελένη.

Κατηγορία παίδων 2

2ος Ασβεστάς Δημήτριος, 8ος Τζώρτζης Χρήστος, 13ος Δημητρώφ Απόστολος – Πέτρος.

Επίσης συμμετείχε ο αθλητής  Τζίμας Νικήτας.

 Την 18-3-2018 οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου έλαβαν τις εξής θέσεις:

 Τεχνική Κατάβαση

Κατηγορία κορασίδων 2

1η Καλτσογιάννη Μαρία-Νικολέτα, 11η  Κοσμοπούλου Δανάη, 14η Τσούκα Άννα-Ελένη και  16η Τράτσα Φωτεινή.

Κατηγορία παίδων 2

1ος Ασβεστάς Δημήτριος και 10ος Δημητρώφ Απόστολος – Πέτρος.

Επίσης συμμετείχε ο αθλητής Τζίμας Νικήτας.

 Το ΔΣ του ΕΟΣ Βόλου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και στους προπονητές τους για την εντυπωσιακή εμφάνισή τους και ευχαριστεί θερμά τα στελέχη του αγώνα, καθώς και την εταιρεία Κενταύρων Όρος Α.Ε και την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την συνδρομή τους στην επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων.