Φινάλε με νίκη θέλει ο Ολυμπιακός Βόλου (pregame)

Πέφτει σήμερα η αυλαία της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τον Ολυμπιακό Βόλου να υποδέχεται στις 16.00 στο ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος» τον Γ.Σ. Αλμυρού. Στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι να κλείσουν νικηφόρα τη χρονιά, απέναντι σε μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα, η οποία φέτος, αν και νεοφώτιστη, πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία, ωστόσο, αντιμετωπίζουν το παιχνίδι με σοβαρότητα και κανείς στην ομάδα δεν χαλαρώνει την προσπάθεια.

Ο Λάκης Μπακάλης και οι συνεργάτες του, φρόντισαν όλη την εβδομάδα να δουλέψουν με τους παίκτες στις προπονήσεις, προκειμένου ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί δυνατός, όπως και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια με Αμβρυσσέα και Οπούντιο στο ΕΑΚ, όπου οι «ερυθρόλευκοι» σημείωσαν δύο νίκες με τέρματα 9-0.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το Σάββατο, με τον Λάκη Μπακάλη να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Στην αποστολή μπορεί να συμπεριλήφθησαν οι Καραγκιολίδης και Ευθυμιάδης, ωστόσο, αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν θα αγωνιστούν. Το ίδιο ισχύει και για τον νεαρό Γιώργο Πατσή.

Όσον αφορά το σχήμα που σκοπεύει να παρατάξει η τεχνική ηγεσία, τερματοφύλακας θα είναι ο Κούτσικος, με τον Σάββα να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας και τον Γελαδάρη να παίζει ως αριστερός μπακ. Οι Παπαϊωάννου και Νόνης θα είναι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Ρόκας και Λούγκος, στις πτέρυγες οι Καμπλιώνης και Δ. Κόκας, με τον Διβανέ να αγωνίζεται πίσω από τον Χρήστου που θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Σέττος. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αγγελής, Ζάχος, Κωνσταντίνου, Μπέικος, Πατσής.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Στέλιος Λεωνίδας από την ΕΠΣ Τρικάλων, με βοηθούς τους Κώστα Σταφυλά και Παναγιώτη Παπαγεωργόπουλο, από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής ορίστηκε ο Δημήτρης Τζιόλας από την ΕΠΣ Λάρισας.

Τα εισιτήρια του αγώνα
Οι τιμές των εισιτηρίων για το σημερινό παιχνίδι έχουν ως εξής:
-Γενική είσοδος: 10€
-Είσοδος στις αδιάθετες θέσεις των VIP (δερμάτινα καθίσματα) : 15€
-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€
-Άνεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ ,που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας): 5€
Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).
Οι μητέρες, που θα συνοδεύουν παιδιά των ακαδημιών του Ολυμπιακού Βόλου, θα εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο.
Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη Θύρα 3, ενώ από τη Θύρα 4 θα εισέρχονται οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold, αλλά και όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήρια VIP, των 15 ευρώ.
Το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 14:30.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις