Τρεις παίκτριες του Α.Σ. Βόλος 2004 στην Εθνική κορασίδων

Τρεις παίκτριες του Α.Σ. Βόλος 2004 βρίσκονται στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Κορασίδων, Αντώνη Πριόνα για το τουρνουά της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τις: Κατερίνα Βαϊνοπούλου, Άρτεμις Γεωργολοπούλου και Μελίσα Τόσκα, γεννημένες το 2003, που θα βρεθούν το διάστημα απο 11-14 Απριλίου στην Θεσσαλονίκη για να αγωνιστούν στο τουρνουά «Όλες για το παιχνίδι», που εντάσσεται στα προγράμματα της UEFA και της Ε.Π.Ο. για την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Το φεστιβάλ συνδιοργανώνεται από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, τον Δήμο Θεσσαλονίκης και την ΕΠΣ Μακεδονίας και θα έχει την υποστήριξη του Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο μαστού «Άλμα Ζωής» και της δράσης «Λύσε τη σιωπή».

Τα 72 κορίτσια κάτω των 15 ετών που κλήθηκαν, θα χωριστούν σε τέσσερις ομάδες και θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε ένα άτυπο φάιναλ φορ στο γήπεδο της ΕΠΣ Μακεδονίας στη Μίκρα (αγώνες 12 και 14 Απριλίου, ώρες 10:00 και 12:00). Οι αναμετρήσεις θα αποτελέσουν μια πρώτης τάξης ευκαιρία για τους ομοσπονδιακούς προπονητές των γυναικείων Εθνικών Ομάδων να παρακολουθήσουν από κοντά τις ατομικές ικανότητες των παικτριών και να καταγράψουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους. Άλλωστε οι παίκτριες αυτές θα αποτελέσουν την πρώτη δεξαμενή επιλογής για τη μελλοντική Εθνική Ομάδα Κορασίδων (Κ17).

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις