Σήμερα η πρώτη “μάχη” του ΝΠΣ Βόλος με Απόλλωνα Παραλιμνίου

Έτοιμος δηλώνει ο ΝΠΣ Βόλος να ριχθεί στη μάχη των μπαράζ ανόδου στη Φούτμπολ Λιγκ. Οι «κυανέρυθροι» σήμερα (29/4) στις 17.00 υποδέχονται στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης τον Απόλλωνα Παραλιμνίου και θέλουν να μπουν με το δεξί στο μίνι πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός του ΝΠΣ Βόλος, Χουάν Φεράντο, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε  το Σάββατο χωρίς προβλήματα και ο Ισπανός τεχνικός θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Την σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Γιώργος Μιχαηλίδης από την ΕΠΣ Βοιωτίας, με βοηθούς τους Δημήτρη Φίλο και Νικόλαο Σοφό, επίσης από την ΕΠΣ Βοιωτίας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Σπύρος Πουγκακιώτης από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Η διοίκηση του ΝΠΣ Βόλος καλεί όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου να δώσουν βροντερό «παρών» στις εξέδρες του γηπέδου της Νέαπολης, ώστε να δώσουν την απαιτούμενη ώθηση στην ομάδα για την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σε ότι αφορά τον σημερινό αγώνα, οι κάτοχοι κάρτας μέλους θα εισέρχονται από την Θύρα 2 του γηπέδου (οδός Υδρας) αλλά και από τη Θύρα 1 (οδός Ευστρατίου Αργέντη) ενώ θα μπορούν να χρησιμοποιούν και τα πάρκινγκ του σταδίου, ενώ οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται δωρεάν από τη θύρα 1 (οδός Ευστρατίου Αργέντη).

Επίσης, σήμερα Κυριακή διεξάγεται και το δεύτερο παιχνίδι του ομίλου, ανάμεσα στον Τηλυκράτη και στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Η ομάδα της Λευκάδας είναι το αουτσάιντερ απέναντι στον «Γηραιό», ωστόσο, έχει δείξει φέτος με τις εμφανίσεις της και την σταθερότητα που παρουσιάζει στα παιχνίδια της, πως μπορεί να μπει «σφήνα» στα δύο φαβορί για την άνοδο, που είναι ο ΝΠΣ Βόλος και ο Ηρακλής. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 17.00 στο δημοτικό στάδιο της Λευκάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις