Απέκτησε εμπειρίες η Νίκη Βόλου στο Splash Λουτρακίου

Με βαλίτσες γεμάτες εμπειρίες, χαρά και πολύ παιχνίδι επέστρεψε η αποστολή της Νίκης Βόλου που συμμετείχε στο τουρνουά υδατοσφαίρισης «Splash» στις κατηγορίες μίνι παίδων και προ-μίνι.

Το τουρνουά διοργάνωσε η εταιρία AgendaSportsAction σε συνεργασία με τον Ολυμπιονίκη υδατοσφαίρισης Δημήτρη Σελετόπουλο στο Λουτράκι το τετραήμερο 28/04-01/05.

Η ομάδα των μίνι της Νίκης Βόλου, κατέλαβε την 7η θέση σε σύνολο 15 ομάδων και έδειξε ότι διαθέτει ανταγωνιστικό σύνολο και ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε πολύ δύσκολα παιχνίδια. Αντιμετώπισε τις ομάδες του Άρη Θεσσαλονίκης, του ΝΟ Βουλιαγμένης, του Ηλυσιακού, του Παναθηναϊκού, της Ροής και του Ερυθρού Αστέρα.

Για την ομάδα των μίνι αγωνίστηκαν οι: Βαλτσιώτης, Μυλωνάς Γ., Παπουτσής, Μεριστούδης, Καλαντζής, Γλούμης, Σιγανός, Μυλωνάς Σ., Βασιλούδης, Πουλαράκης, Κανάκης, Κομνιανός, Ρουμελιώτης Γρ., Ρομφέας, Σκράπαρης.

Η ανανεωμένη ομάδα των προ-μίνι παρουσίασε μια πολύ καλή εικόνα και τερμάτισε 6η σε σύνολο 12 ομάδων. Αντιμετώπισε τις ομάδες του ΝΟ Πατρών, της ΝΕ Πατρών, της Ροής, του ΝΟ Βουλιαγμένης, του Άρη Θεσσαλονίκης και της Χίου, ενώ οι εμπειρίες που συνέλεξε αποτελούν σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον.

Για την ομάδα των προ-μίνι αγωνίστηκαν οι: Καλόγηρος, Τούλιας, Γεωργαντζάς Χρ., Ζεμπέογλου, Μοναστηριώτης, Γεωργαντζάς Κ., Ρουμελιώτης Σ., Μαρσουβανίδης, Κουρκούβελος, Κάλης, Ζαχαρίας.

Δελτίο Τύπου Νίκη Βόλου