Στη Λίμνη Πλαστήρα, Βεργίνα, Κίσσαβο, Μαραθώνα βρέθηκε ο ΣΔΥΒ το Σαββατοκύριακο

Σε 4 ακόμη αγώνες καθώς και σε πεζοπορεία μετείχαν οι δρομείς του ΣΔΥ Βόλου αυτή τη βδομάδα, συνεχίζοντας ασταμάτητα να μεταδίδουν παντού τα οφέλη που προσφέρει η άθληση και να γνωρίζουν μαγευτικά μέρη της Ελλάδας.

Η μεγαλύτερη αποστολή του διημέρου έγινε με 13 αθλητές στη Λίμνη Πλαστήρα, στο Plastira s Lake Trail Race 2018. Τρίτος στη γενική κατάταξη τερμάτισε ο Νίκος Σιδηρόπουλος στα 20 χιλιόμετρα, ενώ 6ος γενικά και πρώτος άνω των 50 ετών ήταν ο Γιώργος Καλαντζής. Στην ίδια απόσταση έτρεξαν οι Σπύρος Τρύφωνος, Σάκης Κράβαρης, Μπάμπης Μπάρδας, Νεραντζούλα Πραγματευτή, Δημήτρης Οικονόμου. 3ος στη κατηγορία του ήταν στα 10 χιλιόμετρα ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ενώ επίσης αγωνίστηκαν οι Σπύρος Βλαχόπουλος, Γιάννης Μελαχροινάκης, Γιώργος Μπατζιώρας, Νίκος Μαλισιόβας, Ευμορφία Ντόβα.

Μεγάλη διάκριση για τον Αμβρόσιο Δημητριάδη, ο οποίος τερμάτισε νικητής στον Δρόμο Ανακτόρων στη Βεργίνα απόστασης 8.300 μέτρων.

Το Kissavos Marathon Race 2018 έγινε στο βουνό της Λάρισας, με τον Θανάση Αλεξίου να τρέχει τα 42 χιλιόμετρα, και τους Γιώργο Αλπμανούδη, Χαράλαμπο Γιώτα να τρέχουν στα 12 χιλιόμετρα.

Ο 5ος Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα πραγματοποιήθηκε στη πόλη που γέννησε το αγώνισμα του Μαραθωνίου, και από τον ΣΔΥΒ συμμετείχε ο Αντώνης Γάκης.

Στη βιωματική δράση της Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Μαγνησίας ” ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΣΩΣΤΑ – ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ” με πεζοπορεία στον λόφο της Γορίτσας μετείχαν και βοήθησαν μέλη του ΣΔΥ Βόλου. Οι συμμετέχοντες βίωσαν τη χαρά και τις ευεργετικές ιδιότητες της άθλησης στη φύση εμπλουτίζοντας παράλληλα τις γνώσεις τους σχετικά με το σωστό τρόπο περπατήματος-χαλαρού τρεξίματος και της αποτελεσματικής εκγύμνασης.

Τη Κυριακή 6 Μαΐου

Με 30 δρομείς του θα τρέξει τη Κυριακή ο ΣΔΥΒ στη Λάρισα και τον 9ο Ιπποκράτειο Δρόμο δίνοντας το παρόν στον αγώνα για ισάριθμη φορά. Ο 9ος Ορεινός Αγώνας Τρεξίματος Ανόπαια Ατραπός 2018 θα γίνει στο Μονοπάτι του Εφιάλτη και αθλητές του συλλόγου θα συμμετέχουν στον αγώνα.

Ο 4ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Δάσους Κουρί Αλμυρού θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου 12 Μαΐου από τον Σύλλογο Φίλων Δάσους Κουρί, τον ΣΔΥ Βόλου και τον Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού υπό την αιγίδα του Δήμου Αλμυρού, και οι εγγραφές συνεχίζονται ως την Τετάρτη 9 Μαΐου.

Εκδρομή για το Alonnisos Challenge

Στις 27 Μαΐου θα γίνει το Alonnisos Challenge και ο ΣΔΥΒ οργανώνει εκδρομή σε συνδυασμό με το 3ημερο του Αγίου Πνεύματος. Περισσότερες πληροφορίες στα μέλη του συλλόγου.