Ν. Τσεκούρας: Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Λάκη Μπακάλη

Ο Περικλής Αμανατίδης αποτελεί, ως γνωστόν, από σήμερα και επίσημα νέος προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου. Το goalpost.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, Νίκο Τσεκούρα, ζητώντας να σχολιάσει τις ενέργειες της διοίκησης να προσλάβει έναν προπονητή της αξίας του Περικλή Αμανατίδη, αλλά και το γεγονός άρχισε ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά, με την ανανέωση της συνεργασίας των τριών πρώτων ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα των Στάθη Ρόκα, Κλεβί Κόλα και Πέτρο Διβανέ.
«Όπως αναφέρουμε και στην ανακοίνωση, ο Περικλής Αμανατίδης, είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, με πλούσιο βιογραφικό, καθώς στην καριέρα του έχει να επιδείξει οκτώ ανόδους με ομάδες στις οποίες εργάστηκε στο παρελθόν. Οι άνθρωποι που θα αναλάβουν την λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος τον επέλεξαν για να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και με τη βοήθεια και συνεργασία όλων, στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Από την πλευρά μου, ως πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες τις δικές μου, του διοικητικού συμβουλίου και όλων των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου, στον Λάκη Μπακάλη, ο οποίος από τότε που εμείς, ως διοίκηση του Ερασιτέχνη, αναλάβαμε τις ευθύνες του ποδοσφαιρικού τμήματος, από τον Δεκέμβριο μέχρι και τον Απρίλιο, υπηρέτησε τον Ολυμπιακό με μεγάλη επαγγελματική ευσυνειδησία και βοήθησε τα μέγιστα στην υλοποίηση των στόχων της ομάδας.

Πρόκειται για εξαιρετικό άνθρωπο και επαγγελματία και του εύχομαι καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα, υπενθυμίζοντας ότι οι πόρτες του Ολυμπιακού Βόλου θα είναι πάντα ανοιχτές γι’ αυτόν».

Όσον αφορά τον σχεδιασμό που άρχισε να υλοποιείται στον Ολυμπιακό, ο Νίκος Τεσούρας τόνισε: «Έχω τονίσει, πως η διοίκηση του Ερασιτέχνη θα φροντίσει να παραδώσει στη νέα διοικούσα επιτροπή που θα αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα, μία υγιής ομάδα και παράλληλα έναν κορμό ποδοσφαιριστών, πάνω στον οποίο θα «χτιστεί» ο Ολυμπιακός της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο Ολυμπιακός, πλέον, μπαίνει σε άλλη τροχιά. Η επόμενη μέρα της ομάδας φαίνεται πως θα είναι πολύ καλή».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις