Πολλά γκολ για Σκιάθο και Πηλέα, που αποχαιρέτησε Α’ ΕΠΣΘ.

Εντυπωσιακό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της ΕΤΒΑ, εκεί όπου δύο ομάδες Πηλέας και Σκιάθος, που πλέον δεν είχαν βαθμολογικό ενδιαφέρον έπαιξαν ανοιχτά, χρησιμοποιώντας πολλά νέα παιδιά με σκοπό να απολαύσουν το ποδόσφαιρο, την τελευταία παρουσία στην Α’ ΕΠΣΘ  για τους γηπεδούχους, αλλά και πολλά παιδιά από τις ακαδημίες για τους φιλοξενούμενους. Το αποτέλεσμα ήταν ανάλογο των προσδοκιών, αφού σημειώθηκαν συνολικά εννέα τέρματα με τη Σκιάθο να επικρατεί με 4-5, αν και ο Πηλέας είχε βρεθεί να προηγείται με 4-1. Με μια ώρα μετά την προγραμματισμένη ξεκίνησε η αναμέτρηση, λόγω καθυστέρησης στην άφιξη του πλοίου που μετέφερε την ομάδα της Σκιάθου.

Αναμφίβολα πρόσωπο του αγώνα για τους γηπεδούχους ο Δημόπουλος που πέτυχε καρέ τερμάτων σκοράροντας όλα τα γκολ της ομάδας του στο 1’ ,7’, 56’ κι 64’.

Από τη άλλη εντυπωσιακή η παρουσία του τερματοφύλακα της Σκιάθου, Γιάννη Παπάρα, που σήμερα αγωνίστηκε μετά το 10΄ως σέντερ φορ (πέρασε ως αλλαγή) και σημείωσε δυο γκολ με κεφαλιά (77’, 83’), ενώ είχε κι οριζόντιο δοκάρι (φωτό) με τον ίδιο τρόπο νωρίτερα (37’), μειώνοντας σε 4-2 και 4-3 αντίστοιχα.

Τα υπόλοιπα τέρματα είχαν πετύχει ο Σαουλίνο (16’, 2-1) με σουτ έξω από την περιοχή, Αλ. Τζελάι (77’, 4-4) με σουτ έξω από την περιοχή και το νικητήριο γκολ σημείωσε ο Φιλιππούλης (83’) με διαγώνιο σουτ.

ΠΗΛΕΑΣ: Κοντογιάννης, Πάσχος, Καναράς (46’ Θεοδώρου), Παπαπορφυρίου, Βαΐτσης (46’ Θάνος), Σιαμέτης, Φώτου, Δημόπουλος, Καμπέρης, Τσελεπίδης
ΣΚΙΑΘΟΣ: Τσάκος, Νασιάκος (10’ λ. τρ. Παπάρας), Σιδηρόπουλος, Μελαχροινός (86’ Αρμάντο), Σέρτζιο, Τζούλιο (86’ Έντρι), Τάσσος, Αλ. Τζελάι, Χρ. Τζελάι, Φλιππούλης, Σαουλίνιο

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις