Ποντίκης: «Δεν ζήτησε καν τη γνώμη μας η ΕΠΟ»

Για το παιχνίδι του Σαββάτου (19/5, 18.00) με τον Βόλο που μετά από αίτημα των Θεσσαλών άλλαξε μέρα μίλησε ο Νίκος Ποντίκης. Το μέλος της διοίκησης του Ηρακλή εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την αλλαγή ημερομηνίας του αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλος.

Αναλυτικά:

«Η αλήθεια είναι ότι μας ενόχλησε ο τρόπος που το χειρίστηκε η ΕΠΟ, δεν ρώτησε καν την γνώμη μας. Η ομάδα θα είχε προετοιμαστεί καλυτέρα. Ωστόσο δεν μας εκπλήσσει ξέρουμε την συμπεριφορά της ΕΠΟ. Ακόμα και τώρα που έχουμε ανεβεί δεν μας συμπεριφέρονται σωστά. Δεν μας ρωτήσαν καν. Κάποια θέματα άπτονται της ηθικής. Αυτό έγινε για να δοθεί ο τίτλος του πρωταθλητή στον Βόλο».

Για το ποιο ήταν το πιο σημαντικό στοιχείο φέτος:

«Μεγάλο μυστικό ήταν η διοίκηση και ο τρόπος που χειρίστηκε πολλά θέματα . Η εμπειρία έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να κάνει αυτό τον μεγάλο άθλο η διοίκηση, μαζί με κόσμο παίκτες και προπονητή. Προσωπικά θέλω να συγχαίρω όλα τα παιδιά της διοίκησης που υπερβήκανε εαυτό».

Για τη λύση συνεργασίας με τον Αναστασιάδη:

«’Ηταν δύσκολη η θέση μας γιατί είναι δικό μας παιδί, μέρος της επιτυχίας ανήκει και στον Σάκη Αναστασιάδη. Εμείς τιμούμε την προσφορά του απλά έπρεπε όλοι να έχουμε ποιους χαμηλούς τόνους επειδή μας δίχασε λίγο αλλά από την άλλη εμείς δεν μένουμε σε πρόσωπα».

Για παρουσία χρηματοδότη:

«Η παρουσία χρηματοδότη θα βοηθήσει, αρκεί να μπορούν να βοηθήσουν όχι μόνο στο οικονομικό. Ευελπιστούμε πως θα επιστρέψει η μεγάλη μάζα του κόσμου του Ηρακλή , αν γίνει αυτό τότε δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Metropolis 95,5