Αύριο ο αγώνας μπάσκετ Φίλοι Π.Τσώλη-Μικτή Βόλου

Ο αγώνας – γιορτή, προς τιμήν του Παναγιώτη Τσώλη που διοργανώνει η Νίκη, θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 7μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο “Βάκης Παρασκευόπουλος”.
Στην αναμέτρηση θα συμμετάσχουν και θα αγωνιστούν τα μεγαλύτερα ονόματα του Βολιώτικου μπάσκετ, που δέχτηκαν αμέσως να λάβουν μέρος, προκειμένου να τιμήσουν με την παρουσία τους…

 

…τον φίλο και συναθλητή τους Παναγιώτη Τσώλη που πρόσφατα υποβλήθηκε σε εγχείρηση χιαστού μετά από τραυματισμό του σε αγώνα της Νίκης. σε ανακοίνωσή της η Νίκη αναφέρει μεταξύ άλλων. “Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της Μαγνησίας, που αγαπά το μπάσκετ, να βρίσκεται αύριο στο κλειστό “Βάκης Παρασκευόπουλος”, προκειμένου να δει από κοντά τους καλύτερους καλαθοσφαιριστές του νομού μας, υποσχόμενοι πλούσιο θέαμα.
Να είμαστε όλοι εκεί! Γρήγορα κοντά μας αρχηγέ!
Αναλυτικά τα ρόστερ και οι προπονητές που θα αγωνιστούν στο αυριανό φιλικό:
Φίλοι Παναγιώτη Τσώλη: Γκοντόπουλος, Κουτίνας, Μπόγδανος, Πολίτης, Ζαρογιάννης, Νάνης, Καραγεώργος Θ., Ίλτσογλου Θ., Τσιλούλης, Κατσαφούρης, Γεωργίου, Παρασκευάς, Λάππας.
Προπονητές: Καρακατσούνης, Βλιώρας
Μικτή Βόλου: Τάσσος, Τοκατλίδης, Τζίνης, Καρπέτης, Στάμος, Μαυροφώτης, Καραθάνος, Καραγιώργος Γ., Κέτουλας, Παυλόπουλος, Τσαβές.
Προπονητές: Κοσμάτος, Στρατίκης”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις