Μπαταγιάννης: «Τα κλειδιά του ΑΟΤ στον Μπέκιο»

Την απάντηση του Δημήτρη Μπαταγιάννη προκάλεσαν οι δηλώσεις του Παύλου Μυροφορίδη στην εφημερίδα «Sportime», στις οποίες ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Άρη αποκάλεσε το «αφεντικό» του ΑΟ Τρίκαλα ως ποδοσφαιρικό πουθενά.

Ο ιδιοκτήτης της θεσσαλικής ομάδας απάντησε με επίσημη δήλωση, ωστόσο, η είδηση ήρθε στο τέλος της τοποθέτησης, στην οποία ο Δημήτρης Μπαταγιάννης ανακοίνωσε πως… «παραδίδει τα κλειδιά της ομάδας στον πρόεδρο Ανδρέα Μπέκιο».

Αναλυτικά η δήλωση:

«Από την αρχή της ανιδιοτελούς ενασχολησής μου με την ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα εδώ και ένα χρόνο, αρκετοί άνθρωποι μου είπαν ότι μπαίνω σε ένα χώρο ξένο ως προς εμένα και μου ευχήθηκαν καλή δύναμη και υπομονή. Σ’ αυτό τον ένα χρόνο η προσπαθειά μου ήταν να κάνω το καλύτερο για τον ΑΟ Τρίκαλα. Επ΄ ουδενί δεν ήταν να βλάψω και να προσβάλλω κάποιον και σίγουρα κανείς δεν μπορεί να με κατηγορήσει γι’ αυτό.

Με έκπληξη διάβασα τις δηλώσεις του κ. Μυροφορίδη, τον οποίο σέβομαι επαγγελματικά, ειδάλλως δεν θα είχα ξεκινήσει συνομιλίες μαζί του. Οι δηλώσεις μου στο TV 10 λέγοντας ότι ο κ. Mυροφορίδης δουλεύει με δυσθεώρητα μπάτζετ είχε σχέση με την απόφαση που έχω πάρει προσωπικά για μια πιο συνετή διαχείριση του ΑΟ Τρίκαλα την φετινή χρονιά αποφεύγοντας συνειδητά την αλόγιστη περσινή σπατάλη.

Σίγουρα δεν είμαι ποδοσφαιράνθρωπος, ούτε ζω από το ποδόσφαιρο για να γνωρίζω τόσες πολλές λεπτομέρειες. Είναι ξεκάθαρο όμως ότι σε καμία περίπτωση το ήθος μου και η ποιότητά μου σαν άνθρωπος δεν θα μου επέτρεπε να αποκαλέσω τον οποιονδήποτε «πουθενά». Δεν μου αρέσουν οι πεζοδρομιακές εκφράσεις και πιστεύω πως και ο ίδιος κ. Μυροφορίδης θα καταλάβει ότι προέβει σε μια άστοχη δήλωση.

Θα ήθελα να ενημερώσω τον λαό των Τρικάλων, ευκαιρίας δοθείσης ότι ήμουν, είμαι και θα είμαι ΑΟ Τρίκαλα και θα κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα που αγαπάω. Είμαι εδώ δυνατός, στηρίζω την ομάδα όπου χρειαστεί οικονομικά, αλλά από σήμερα παραδίδω τα κλειδιά στον πρόεδρο κ. Μπέκιο. Αυτός θα είναι ο άνθρωπος που θα επωμιστεί εκατό τοις εκατό την διαχείριση της ομάδας την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Με αγάπη για τον ΑΟΤ,

Δημήτρης Μπαταγιάννης»