Γεωργατζής: Χρέος μας να επαναφέρουμε τον Ρήγα Φεραίο στην Γ’ Εθνική

Ο Ντίνος Γεωργατζής, ο οποίος ως γνωστόν ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ρήγα Φεραίο και για τη νέα χρονιά, μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις. Τα τελευταία χρόνια στον Ρήγα Φεραίο έχει παίξει τόσο στον άξονα της μεσαίας γραμμής, όσο και στα άκρα, ενώ τον έχουμε δει και σε θέση δεξιού οπισθοφύλακα.

Στους Βελεστινιώτες αγωνίζεται από τον Ιανουάριο του 2015 και μετρά 80 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική, ενώ έχει σκοράρει μία φορά. Την πρώτη του χρονιά είχε εννέα συμμετοχές, καθώς ήρθε στα μέσα της περιόδου. Το 2015-16 μέτρησε 27 εμφανίσεις και ένα τέρμα στο ματς με τον Πύρασο, το 2016-17 αγωνίστηκε σε 29 παιχνίδια και το 2017-18 σε 15, αφού υπηρετούσε και τη στρατιωτική του θητεία.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας, ο Ντίνος Γεωργατζής έκανε την ακόλουθη δήλωση στην εφημερίδα «Θεσσαλία»:

«Δεν χρειάστηκε να τα πούμε για πολλή ώρα με τη διοίκηση, αφού και η δική μου θέληση ήταν να παραμείνω στην ομάδα. Το ίδιο ισχύει και για τα περισσότερα παιδιά, καθώς θεωρούμε πως είναι χρέος μας να επαναφέρουμε τον Ρήγα Φεραίο στις Εθνικές κατηγορίες, δηλαδή εκεί που αξίζει. Το μόνο που θέλουμε είναι να μας στηρίξει ο κόσμος και από κει και πέρα θα φροντίσουμε να αποδειχθεί η συμμετοχή μας στο τοπικό πρωτάθλημα, ένα απλό διάλειμμα, στη μακρόχρονη πορεία του συλλόγου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις