Ανατροπή με Παππά στον Παναθηναϊκό

Φαίνεται πως υπήρξε ανατροπή σκηνικού στην υπόθεση του Νίκου Παππά. Σύμφωνα με τη Live Sport, ο 28χρονος γκαρντ είχε χθες επικοινωνία με την πλευρά του Παναθηναϊκού σε καλό κλίμα και από τη στιγμή που η επιθυμία να συνεχίσουν τη συνεργασία τους είναι κοινή, υπάρχει αισιοδοξία πως θα βρεθεί η χρυσή τομή και θα ανανεωθεί το συμβόλαιο.

Υπενθυμίζεται πως ο Παππάς είχε απορρίψει πρόταση αρχικά για τετραετές «σπαστό» συμβόλαιο και εν συνεχεία κλειστό διετές για 1,3 εκατ. ευρώ. Αυτό είχε δυσαρεστήσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και το πράγμα φαινόταν να στραβώνει οριστικά, ωστόσο φαίνεται πως υπήρξε μεταστροφή και επαναπροσέγγιση από την πλευρά του παίκτη.

Εφόσον ο Παππάς υπογράψει, τελικά, στον Παναθηναϊκό, είναι προφανές πως δεν πρόκειται να προχωρήσουν οι υποθέσεις των Πέτερι Κόπονεν και Γιαννούλη Λαρεντζάκη, που είχαν εξεταστεί ως εναλλακτικές.

Στο μεταξύ, οι «πράσινοι» περιμένουν και την απάντηση του Ιωάννη Παπαπέτρου για να πάρουν τις τελικές αποφάσεις τους για τους δύο ή τρεις ξένους που θα αποκτηθούν (δεδομένη θέση έχουν οι Λεκαβίτσιους, Ντένμον, Γκιστ και Λάσμε, ενώ ο Λοτζέσκι μπορεί να μείνει επίσης). Ο 24χρονος άσος θα απαντήσει σήμερα ή αύριο στον Ολυμπιακό και όλα θα ξεκαθαρίσουν.