Σε σημείο μηδέν ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου μετά την παραίτηση των κ.κ. Βαρούτσικου-Τόρη βρίσκεται και πάλι σε σημείο μηδέν, όπως ακριβώς είχε συμβεί και τον περασμένο Ιούνιο, όταν τότε είχε παραιτηθεί η διοίκηση του κ. Δημήτρη Καραγιάννη. Με τη διαφορά, ότι φέτος τα πράγματα φαίνεται να είναι πιο ξεκάθαρα, όσον αφορά τα οικονομικά, καθώς έχουν τακτοποιηθεί οικονομικές εκκρεμότητες…

…των προηγούμενων χρόνων, οι οποίες βάραιναν την ΠΑΕ. Εννέα προσφυγές παικτών έχουν πληρωθεί, ενώ είναι ρυθμισμένες αυτές των Γκούρμα, Καρίλ και Τούτσο. Επίσης, εκκρεμεί να τακτοποιηθεί η προσφυγή του Ανιέτε, ο οποίος αξιώνει από την ΠΑΕ το ποσό των 11.000 ευρώ, χρήματα που έχει λαμβάνειν από την παρουσία του στην ομάδα την περίοδο 2012-13.
Από εκεί και πέρα, υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες προς το ποδοσφαιρικό τμήμα, οι οποίες ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ και αφορούν δόσεις συμβολαίων που είναι απλήρωτες από τον Ιανουάριο και μετά (έχουν πληρωθεί οι μισθοί των παικτών μέχρι και τον Μάιο).
Οι παίκτες έχουν ολοκληρώσει τις φετινές τους υποχρεώσεις, οι προπονήσεις έχουν σταματήσει, ωστόσο, δεν έχουν πάρει χρήματα, έστω έναντι, αυτών που τους οφείλονται.
Οι ποδοσφαιριστές είχαν πάρει την υπόσχεση πως θα έμπαιναν στους λογαριασμούς τους κάποια χρήματα την περασμένη Παρασκευή, ωστόσο, αυτό δεν έγινε και περιμένουν σήμερα Δευτέρα μήπως και πληρωθούν. Κανείς, όμως, δεν μπορεί να προεξοφλήσει τίποτα, από τη στιγμή που οι διοικούντες έχουν παραιτηθεί.
Κάτω από αυτές τις συνθήκες παραμένει άγνωστο πως θα εξελιχθεί η κατάσταση, ποια θα είναι η επόμενη μέρα για τον Ολυμπιακό, αν θα βρεθεί κάποιος επιχειρηματίας ή κάποια άτομα να τραβήξουν μπροστά και να βγάλουν την βολιώτικη ΠΑΕ από το διοικητικό αδιέξοδο.
Από πλευράς φιλάθλων η αγωνία έχει χτυπήσει… κόκκινο και όλοι περιμένουν να δουν ποιες θα είναι οι εξελίξεις. Σε μια περίοδο όπου θα πρέπει να γίνει άμεσα ο σχεδιασμός της ομάδας εν όψει της νέας χρονιάς, με τη νέα διοίκηση, εφόσον αυτή υπάρξει, να έχει να «τρέξει» πολλά ζητήματα. Προέχει αυτό του προπονητή, αλλά και να ξεκαθαρίσει ποιοι παίκτες από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό θα παραμείνουν στην ομάδα και ποιοι θα αποχωρήσουν.