Αναβολή δύο εβδομάδων για Διαμαντόπουλο

Εκδικάστηκε χθες Δευτέρα (22/6) η προσφυγή του Μπαλντοβαλίεφ κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και αναμένεται η απόφαση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών. Ο Σκοπιανός επιθετικός ζητεί να του επιδικαστεί το ποσό που του οφείλεται από τον Ολυμπιακό και παράλληλα να μείνει…

…ελεύθερος. Ούτως ή άλλως ο Μπαλαντοβαλίεφ αποτελεί ξένο σώμα για το βολιώτικο συγκρότημα εδώ και καιρό, καθώς αποχώρησε από την ομάδα μεσούσης των πλέι οφ και πριν από το παιχνίδι με τον Ηρακλή για τον δεύτερο γύρο.
Όσο για τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο, ζήτησε μέσω του δικηγόρου του αναβολή της εκδίκασης της προσφυγής για δύο εβδομάδες (επρόκειτο να εκδικαστεί χθες), προκειμένου μέχρι τότε να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο στον Ολυμπιακό για να πάρει τις αποφάσεις του.
Ο 27χρονος επιθετικός έχει προτάσεις από ομάδα της Football League, αλλά και από τον Ερμή Αραδίππου.
Τέλος, οι υποθέσεις των Διονύση Μακρυδημήτρη και Στάθη Ρόκα θα συζητηθούν την προσεχή Δευτέρα 29/6. Στην περίπτωση που υπάρξει λύση στο διοικητικό πρόβλημα μέχρι τότε, η διοίκηση που θα προκύψει θα επιδιώξει να έρθει σε συμβιβαστική λύση με τους εν λόγω ποδοσφαιριστές.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις