Ξεκινούν προπονήσεις οι υποδομές του Ίωνα Βόλου

Ξεκινούν την ερχόμενη εβδομάδα τις προπονήσεις τα τμήματα υποδομής του Ίωνα Βόλου με υπεύθυνο της ακαδημίας τον Στέφανο Φαρμάκη. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Α.Σ ΙΩΝΑΣ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν προπονήσεις τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας.
Στο τμήμα του παιδικού για παιδιά γεννημένα από το 2003 έως το 2006 προπονητής φέτος θα είναι ο Λευτέρης Κατσαλής που είναι προπονητής και στην αντρική ομάδα και διπλωματούχος προπονητής μπάσκετ.

Επίσης φέτος έχει ήδη δημιουργηθεί ενα νέο τμήμα τζουνιορ για παιδιά γεννημένα απο το 2007 εως το 2011 με προπονητή τον βοηθό της αντρικής ομάδας Αποστόλη Καράσο. Υπεύθυνος για την λειτουργία όλων των τμημάτων της ακαδημίας μας θα είναι ο Στέφανος Φαρμάκης .

Έλα και εσύ στην μεγάλη οικογένεια του ΙΩΝΑ ΒΟΛΟΥ. Παίξε διασκέδασε κάνε νέους φίλους και γνώρισε το άθλημα του μπάσκετ. Μάθε τα μυστικά του αθλήματος απο το καλύτερο προπονητικό επιτελείο πάντα με αγάπη προς τα παιδιά.

Όλες οι ομάδες θα αγωνιστούν στα επίσημα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ  αλλα και σε πολλά τουρνουά. Οι εγγραφές ξεκίνησαν. Μην το σκέφτεσαι. Γίνε μέλος της μεγάλης παρέας του ΙΩΝΑ ΒΟΛΟΥ και μάθε να χαίρεσαι το μπάσκετ.

Πληροφορίες-εγγραφές :
Κατσαλης Λευτερης τηλ:6934855796 ,
Στέφανος Φαρμάκης τηλ:6979224462, Καράσος Αποστόλης τηλ:694160286″

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις