Τριήμερο γεμάτο ποδόσφαιρο και μπάσκετ από Α.Σ. Ολυμπιακό Β. και Μητρόπολη (photos)

Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 σε συνεργασία με την Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού και υπό την αιγίδα του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ πραγματοποίησε παιχνίδια ποδοσφαίρου και μπάσκετ το τριήμερο 22-24 Ιουνίου, με σκοπό αφενός την γνωριμία με τα αθλήματα του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ και…

…αφετέρου την σύσφιξη των σχέσεων την ανάπτυξη της φιλίας και της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των παιδιών.
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με την ευθύνη του πατρός Κωνσταντίνου Κατσινούλα, και του πατρός Θεοδώρου Παπασακελλαρίου. Συμμετείχαν παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου των Ενοριών Αγίου Γερασίμου και Αγίου Βασιλείου.
Οι αγώνες ποδοσφαίρου έγιναν Δευτέρα 22/6 και Τρίτη 23/6 στις εγκαταστάσεις του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στην Άλλη Μεριά Βόλου, υπό την επίβλεψη των προπονητών του Ολυμπιακού, παρουσία του πατήρ Θεόδωρου Παπασακελλαρίου, ο οποίος μάλιστα έπαιξε και ο ίδιος ποδόσφαιρο με τα παιδιά. Οι αγώνες μπάσκετ πραγματοποιήθηκαν χθες Τετάρτη 24 Ιουνίου στο γήπεδο μπάσκετ της Πρόνοιας του Δήμου Βόλου στην Χιλιαδού.
Και τις τρεις μέρες το «παρών» στους αγώνες έδωσε ο αντιπρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Βόλου, γυμναστής Μιχάλης Καπουρνιώτης.
Η συμμετοχή των παιδιών ήταν μεγάλη, όπως τόνισε ο πατήρ Κωνσταντίνος Κατινούλας: «Με την ευχή του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου διοργανώσαμε για τρεις μέρες αθλοπαιδιές για τα κατηχητικά του Αγίου Γερασίμου, τα οποία αριθμούν περίπου 150 παιδιά. Οι δύο πρώτες μέρες ήταν αθλοπαιδιές ποδοσφαίρου, με την συνεισφορά των προπονητών του Ολυμπιακού Βόλου και τη βοήθεια του αντιπροέδρου το ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ κ. Μιχάλη Καπουρνιώτη. Την τρίτη μέρα τα παιδιά έπαιξαν μπάσκετ.
Οι αθλοπαιδιές αυτές έχουν ως σκοπό να έρθουν τα παιδιά σε επαφή με κάποια αθλήματα. Η αρχή έγινε με το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Θα το συνεχίσουμε, καθώς υπήρξε συμμετοχή. Πάνω από 30 παιδιά συμμετείχαν στους αγώνες.
Μέντοράς μας σε όλη αυτή την προσπάθεια είναι ο Σεβασμιότατος, ενώ υπάρχει συνεργασία με τους ιερείς του Αγ. Βασιλείου, έτσι ώστε να προχωρήσουμε αυτές τις αθλοπαιδιές και σε άλλα αθλήματα, προκειμένου τα παιδιά να γνωρίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα αθλήματα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις