Το Σάββατο ο αγιασμός στην Ακαδημία της Δάφνης

Άρχισαν οι εγγραφές στην Ακαδημία ποδοσφαίρου της Δάφνης, ενώ το προσεχές Σάββατο θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός των τμημάτων. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ένα ακόμα ταξίδι αρχίζει για την Ακαδημία μας, με πρωταγωνιστές όλα τα παιδιά. Η επιτυχημένη χρονιά που πέρασε μας έδωσε τα εφόδια για να συνεχίσουμε φέτος και να είμαστε ακόμα καλύτεροι. Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου  και ώρα 10.00 θα γίνει ο αγιασμός της Ακαδημίας για όλα τα τμήματα της ομάδας μας στο βοηθητικό γήπεδο της Νεάπολης. Οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το προσωρινό πρόγραμμα προπονήσεων που θα ισχύσει την επόμενη εβδομάδα.

Από την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου έχουν αρχίσει οι εγγραφές στην Ακαδημία ποδοσφαίρου της ομάδας μας, για παιδιά που επιθυμούν να ενταχθούν στην Ακαδημία μας. Για το λόγο αυτό θα είναι ανοιχτά τα γραφεία της Ακαδημίας του συλλόγου (Αγ. Αναργύρων αρ. 71Α), έναντι εκκλησίας Αγ. Αναργύρων, καθημερινά από τις 7 έως τις 8 το απόγευμα. Κόστος εγγραφής 10 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Μελέτη Γιούργα στο τηλέφωνο 6983181072. Οι προπονήσεις όλων των τμημάτων μας θα πραγματοποιούνται στο βοηθητικό γήπεδο της Νεάπολης».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις