Φιλικό με ΑΕΛ στις 8/9 στο Πανθεσσαλικό έκλεισε ο Ολυμπιακός Β.

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι θα έχουν το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου οι Βολιώτες φίλαθλοι, αλλά και οι φίλαθλοι της Λάρισας που θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Συγκεκριμένα, στο Πανθεσσαλικό στάδιο στις 18.15 ο Ολυμπιακός Βόλου θα υποδεχθεί την ΑΕΛ, σ’ ένα πολύ δυνατό τεστ για τους «ερυθρόλευκους».

Θυμίζουμε, πως η ομάδα της Λάρισας δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις το προσεχές Σαββατοκύριακο, λόγω των αγώνων που θα δώσει η Εθνική ομάδα στο πλαίσιο του Nations League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου:

«Η διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τη διεξαγωγή ενός  δυνατού φιλικού αγώνα που θα δώσει η ομάδα μας, το ερχόμενο Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, στις 18.15 στο Πανθεσσαλικό στάδιο, η ομάδα μας θα υποδεχτεί την αντίστοιχη της Α.Ε.Λ., η οποία δεν έχει επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος της Super League.

Τόσο η Διοίκηση της Α.Ε.Λ., όσο και οι φίλαθλοι που θα παρευρεθούν στο βόρειο πέταλο (φιλοξενούμενων) του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα τύχουν της άριστης φιλοξενίας μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις