Φιλικό με ΑΕΛ στις 8/9 στο Πανθεσσαλικό έκλεισε ο Ολυμπιακός Β.

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι θα έχουν το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου οι Βολιώτες φίλαθλοι, αλλά και οι φίλαθλοι της Λάρισας που θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Συγκεκριμένα, στο Πανθεσσαλικό στάδιο στις 18.15 ο Ολυμπιακός Βόλου θα υποδεχθεί την ΑΕΛ, σ’ ένα πολύ δυνατό τεστ για τους «ερυθρόλευκους».

Θυμίζουμε, πως η ομάδα της Λάρισας δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις το προσεχές Σαββατοκύριακο, λόγω των αγώνων που θα δώσει η Εθνική ομάδα στο πλαίσιο του Nations League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου:

«Η διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τη διεξαγωγή ενός  δυνατού φιλικού αγώνα που θα δώσει η ομάδα μας, το ερχόμενο Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, στις 18.15 στο Πανθεσσαλικό στάδιο, η ομάδα μας θα υποδεχτεί την αντίστοιχη της Α.Ε.Λ., η οποία δεν έχει επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος της Super League.

Τόσο η Διοίκηση της Α.Ε.Λ., όσο και οι φίλαθλοι που θα παρευρεθούν στο βόρειο πέταλο (φιλοξενούμενων) του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα τύχουν της άριστης φιλοξενίας μας».