Με Πέρεθ στην αποστολή η Δόξα Δράμας στο Βόλο

Με μοναδικό στόχο την πρόκριση στους ομίλους του κυπέλλου Ελλάδας που θα φέρει στη Δράμα δύο ομάδες της μεγάλης κατηγορίας, μετά από αρκετά χρόνια, αναχώρησε σήμερα (15/9) το πρωί η αποστολή της Δόξας για το Βόλο, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κυριακή (6.30μμ – Cosmote TV) τη Νίκη στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου και για τους παίκτες του Στάικου Βεργέτη δεν μπορεί να υπάρξει κάποιο άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη -πρόκριση.

Ο τεχνικός των «μαυραετών» με τους συνεργάτες του ολοκλήρωσαν την Παρασκευή την προετοιμασία της ομάδας για αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Στη προπόνηση που έγινε στο προπονητήριο στο Νικοτσάρα συνεχίστηκε το πλάνο των ασκήσεων πάνω στις ανάγκες του παιχνιδιού της Κυριακής με περισσότερη ανάλυση του αντιπάλου.

Ο Βεργέτης υπογράμμισε στους παίκτες του ότι ο κόσμος της ομάδας περιμένει το καλό ξεκίνημα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και την πρόκριση και τους κάλεσε να είναι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να τα δώσουν όλα για την πρόκριση.

Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν καθώς όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή τους. Ολοκληρώθηκε η διαδικασία έκδοσης του δελτίου του Σάλβα Πέρεθ, καθώς έφτασε η μπλε κάρτα του παίκτη από την ομοσπονδία του Μαρόκου και ο Ισπανός σέντερ φορ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Η αποστολή της Δόξας ξεκίνησε σήμερα, νωρίς το πρωί, το ταξίδι της για το Βόλο. Μετά από τις σχετικές συνεννοήσεις σε επίπεδο διοικούντων, το απόγευμα θα της παραχωρηθεί ο βοηθητικός χώρος στο Πανθεσσαλικό στάδιο για να κάνουν οι παίκτες την αναγκαία προπόνηση, φυσικά σε χαλαρούς ρυθμούς.

Ο Στάικος Βεργέτης συμπεριέλαβε 21 ποδοσφαιριστές που είναι οι:  Πίτκας, Μένκα, Σιώπης, Βιτλής Μπαϊκαρά, Πεταυράκης, Μακρής, Παρασκευάς, Ριζογιάννης, Πατράλης, Σουμά, Μάρτινς, Μαρκόπουλος, Κρητικός, Κρουθ, Κουσκουνάς, Σαμπανίδης, Ανδρέου, Ντε Σόουζα, Ρουγκάλας, Πέρεθ.

Πηγή: Sportdrama

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις