Βοσνιάδης: «Κερδίζουμε χρόνο»

Για τη φιλική νίκη στο Αιγίνιο και το βάθος του ρόστερ που διαθέτει ο Ηρακλής, μίλησε ο τεχνικός του Ημίθεου Αλέκος Βοσνιάδης.

“Είναι πιο εύκολο το έργο μας όταν υπάρχουν πολλές επιλογές. Πρέπει να καταλάβουν τα παιδιά οτι δεν γίνεται να παίζουν όλοι. Έχουμε πολλές επιλογές σε κάθε θέση. Όταν αποκτήσουμε τα τρεξίματα που θέλουμε, να τρέχουμε ελεύθερα, να είμαστε πρώτοι στην μπάλα, πιο γρήγοροι στον βηματισμό μας, θα είμαστε τελείως διαφορετική ομάδα. Κερδίζουμε χρόνο, ομαδικά και κάθε παίκτης. Θα δούμε τώρα το ματς Κυπέλλου, για να κερδίσουμε. Θέλουμε βελτίωση σε πολλούς τομείς. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος”.

Από την πλευρά του ο Νίκος Καλτσάς είπε: «Ξεκινάμε στις 14 Οκτωβρίου. Αργήσαμε να βρεθούμε σαν ομάδα αλλά είμαστε ικανοποιημένοι και κοιτάμε κάθε παιχνίδι να κερδίζουμε όσα περισσότερα πράγματα γίνεται. Το Κύπελλο θα μας βοηθήσει και αυτό είναι θετικό».

Για τους προσωπικούς του στόχους και της ομάδας: «Οι δικοί μου στόχοι συνάδουν με αυτούς της ομάδας που δεν είναι άλλοι από την άνοδο. Είναι χαρά μου που βρίσκομαι στον Ηρακλή. Θα ήθελα να έρθω σε μια μεγάλη ομάδα για αυτό ήρθα στην Ηρακλή και πιστεύω πως θα πανηγυρίσουμε την άνοδο».

liganews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις