Κωτούλας: Ευχαριστώ για όλα την ομάδα της Αγίας Άννας

Την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, την Αγία Άννα, θέλησε να ευχαριστήσει ο Αποστόλης Κωτούλας ο οποίος τη φετινή χρονιά θα αγωνίζεται με τη φανέλα των Γουβών Ηρακλείου. Η ομάδα της Κρήτης εκμεταλλεύτηκε άμεσα την μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στην πρωτεύουσα της Κρήτης, λόγω σπουδών, φροντίζοντας να έρθει άμεσα σε συμφωνία μαζί του ώστε να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣ Ηρακλείου.

Ο 18χρονος επιθετικός σημείωσε 25 γκολ με τη φανέλα της Αγίας Άννας και αποτέλεσε ένα από τα συστατικά της επιτυχημένης συνταγής του νέου ποδοσφαιρικού συλλόγου της περιοχής μας.

Ο Αποστόλης Κωτούλας δήλωσε στο goalpost.gr: «Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου, τους διοικούντες και γενικότερα τον σύλλογο της Αγίας Άννας για τα δύο όμορφα χρόνια που πέρασα στην ομάδα. Οι άνθρωποι της Αγίας Άννας φρόντισαν να μην μας λείψει τίποτα και όλοι μαζί ζήσαμε τη χαρά της ανόδου στην πρώτη τοπική κατηγορία της ΕΠΣΘ. Εύχομαι στον σύλλογο να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών, θα είναι πάντα στην καρδιά μου και τους ευχαριστώ πολύ για όσα έκαναν για μένα. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω για τον τρόπο που εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους οι άνθρωποι του ΠΑΟ Γούβες και θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους»

To athleticradio.gr έγραψε για τη μεταγραφή του Αποστόλη Κωτούλα στις Γούβες:

«Τον πρώτο σκόρερ των τελευταίων δύο χρόνων στο τοπικό πρωτάθλημα του Βόλου απέκτησαν οι Γούβες, πραγματοποιώντας το καλοκαιρινό «μπαμ» για τους πράσινους.

Πιο συγκεκριμένα με τη φανέλα των Γουβών θα αγωνίζεται τη φετινή χρονιά ο Απόστολος Κωτούλας, ο οποίος έδωσε τα… χέρια με τους ιθύνοντες της ομάδας.

Ο νεαρός επιθετικός, έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις στις παλιές του ομάδες, και αυτό φαίνεται και από τους αριθμούς, καθώς τα τελευταία δύο χρόνια βγαίνει πρώτος σκόρερ.

Ο Κωτούλας στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην ΑΕ Διμήνου και στη Αγία Άννα, ενώ έχει πολλές συμμετοχές και στις Μικτές ομάδες Θεσσαλίας. Αναμφίβολα μιλάμε για μια σπουδαία κίνηση για τους «νεοφώτιστους» στην Α2 ΕΠΣΗ, με τους ανθρώπους της ομάδας να περιμένουν πολλά από τον νεαρό επιθετικό».

Το καλωσόρισμα της διοίκησης των Γουβών στον Κωτούλα

Το Δ.Σ των Γουβών με ανακοίνωση του, καλωσόρισε τον παίκτη.

«Απόστολε σε καλωσορίζουμε στην Κρήτη και σου ευχόμαστε μια χρονιά με υγεία και επιτυχίες».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις