Δύσκολα με Οικονόμο Τσαριτσάνης ο Φλίγκος

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος μπαίνει ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς την προσεχή Κυριακή οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίζονται στην Τσαριτσάνη με τον τοπικό Οικονόμο, στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Τα προβλήματα δεν λείπουν για το συγκρότημα του Περικλή Αμανατίδη. Ο Κώστας Φλίγκος, ο οποίος έβγαλε τα ράμματα από το πόδι του (είχε τραυματιστεί στο φιλικό με τον ΑΟ Σελλάνων) δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος 100% και πιο πιθανό φαντάζει να μην τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Μέσα στην εβδομάδα θα φανεί αν θα μπουν στις προπονήσεις οι Μπάμπης Οικονομόπουλος και Γρηγόρης Ευθυμιάδης, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Και οι δύο, πάντως, εδώ και αρκετές μέρες δεν γυμνάζονται με την υπόλοιπη ομάδα και όπως είναι φυσικό, έχουν μείνει πίσω αγωνιστικά. Τραυματίας, ως γνωστόν, είναι και ο Αντώνης Καμπλιώνης, ο οποίος τον Οκτώβριο θα ξεκινήσει προπονήσεις.

Οι παραπάνω απουσίες θα καλυφθούν από τους παίκτες που διαθέτει η ομάδα, με τον Ολυμπιακό να έχει βάθος στο ρόστερ του.

Στον αγώνα Κυπέλλου της ΕΠΣΘ με αντίπαλο τον Πηλέα (9-0), ο Περικλής Αμανατίδης φρόντισε να ξεκουράσει τους Ντέιβιντ Ναζίμ, Λεάντρο Πίντο, Νίκο Μπουτζίκο, ενώ δεν αγωνίστηκε και ο τερματοφύλακας Αστέριος Γιακουμής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις