Θ. Μπίλης: Απόλυτα συγκεντρωμένοι με Πύρασο

Οι αναμετρήσεις Ρήγα-Πυράσου ανέκαθεν παρουσίαζαν μεγάλο ενδιαφέρον και το ίδιο ισχύει και γι’ αυτή της Κυριακής, αφού και οι δύο ομάδες θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί στο πρωτάθλημα.

Θεωρητικά φαβορί είναι οι Βελεστινιώτες, που διαθέτουν «γεμάτο» ρόστερ και δεν κρύβουν ότι έχουν ως στόχο την άμεση επάνοδο στη Γ’ Εθνική. Μιλώντας στην εφημερίδα “Θεσσαλία” ο προπονητής Θανάσης Μπίλης αποδέχθηκε αυτόν τον χαρακτηρισμό, διευκρινίζοντας ότι η ομάδα του δεν θα υποτιμήσει κανέναν αντίπαλο:

«Είναι γεγονός ότι όλοι μας θεωρούν ως φαβορί, όχι μόνο για το παιχνίδι της Κυριακής, αλλά γενικά για τον τίτλο. Αυτό όμως πρέπει να το αποδεικνύουμε κάθε εβδομάδα, ανεξαρτήτως του αντιπάλου, πόσο μάλλον όταν αυτός είναι ο Πύρασος, ομάδα που έχει γράψει τη δική της ιστορία στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Κάθε πρεμιέρα κρύβει παγίδες και γι’ αυτό οφείλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί, αν θέλουμε να ξεκινήσουμε νικηφόρα στο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι αν είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένο, όπως στον αγώνα Κυπέλλου με τον Σαρακηνό, ότι θα έχουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη».

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις