Επειγόντως λύση στον Ολυμπιακό Βόλου

Οι όποιες εξελίξεις στον Ολυμπιακό Βόλου θα υπάρξουν μετά τις 6 Ιουλίου, με τα χρονικά περιθώρια να αρχίζουν να στενεύουν, πλέον, όταν θα πρέπει να βρεθεί πάση θυσία λύση, όσον αφορά τα διοικητικά και η ομάδα να αρχίσει να λειτουργεί και πάλι. Το θέμα είναι, ποιοι θα κάνουν μπροστά στην παρούσα φάση, με όλη αυτή…

…την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, με τις τράπεζες να παραμένουν κλειστές και να μην υπάρχει ρευστότητα στην αγορά.
Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να παραμείνει ακέφαλος για πολύ, όταν θα πρέπει το συντομότερο δυνατόν να γίνει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά. Εφόσον προκύψει νέα διοίκηση, θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις προσφυγές που ήδη υπάρχουν και να τακτοποιήσει τις οικονομικές εκκρεμότητες στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ακόμη, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, πως «τρέχουν» οι δόσεις σε ΙΚΑ και εφορία, οι οποίες θα πρέπει να πληρωθούν (δόθηκε παράταση για να πληρωθούν μέχρι το τέλος του μήνα), διαφορετικά ο Ολυμπιακός δεν θα διαθέτει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα για να κάνει μεταγραφές.
Από τη στιγμή, μάλιστα, που η ΠΑΕ δεν έχει πάρει αδειοδότηση από την ΕΠΟ, βάσει του νόμου, μπαίνει σε καθεστώς επιτήρησης και θα γίνεται έλεγχος κάθε τρεις μήνες, για να διαπιστώνεται αν πληρώνονται κανονικά οι οικονομικές εκκρεμότητες. Ανάλογα θα μπορεί να λειτουργεί απρόσκοπτα η ομάδα ή θα τις επιβάλλονται κυρώσεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις