Το μυαλό στα Μετέωρα στον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου μετά την αναμέτρηση της πρεμιέρας της Γ’ Εθνικής με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και τη νίκη που σημείωσε με 2-1, βλέπει πλέον το δεύτερο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τα Μετέωρα, όπου και στόχος είναι το «δύο στα δύο». Η ομάδα της Καλαμπάκας πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη την περασμένη Κυριακή επί του Αστέρα στην Ιτέα με 2-0 και έδειξε πως δεν είναι εύκολος αντίπαλος.

Ο Κώστας Φλίγκος αναμένεται να είναι έτοιμος 100% μέχρι την Κυριακή, ενώ καθημερινά ανεβάζουν ρυθμούς οι τραυματίες Γρηγόρης Ευθυμιάδης και Αντώνης Καμπλιώνης. Ο δεύτερος θα χρειαστεί ακόμη αρκετό χρονικό διάστημα, μέχρις ότου είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν να ενημερωθούν γραπτώς, πότε θα κλείσει το Πανθεσσαλικό για εργασίες συντήρησης του χλοοτάπητα, ωστόσο, το πιθανότερο είναι το ματς με τα Μετέωρα να διεξαχθεί κανονικά στο στάδιο. Θυμίζουμε, πως η δεύτερη έδρα που έχει δηλώσει ο Ολυμπιακός είναι το στάδιο του Αλμυρού.

Χθες Δευτέρα (1/10), όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Οικονόμο έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Σήμερα Τρίτη η ομάδα έχει ρεπό, ενώ η προετοιμασία για το ματς με τα Μετέωρα θα αρχίσει από την Τετάρτη με προπόνηση στις 12 το μεσημέρι στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Άλλης Μεριάς.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις