Θύμα βανδαλισμού το γήπεδο Δημητριάς (Photos)

Γι’ ακόμη μια φορά το γήπεδο Δημητριάς έπεσε… θύμα βανδαλισμού, αφού άγνωστοι προσπάθησαν να διαρρήξουν ή απλά να κάνουν φθορές στις εγκαταστάσεις και συγκεκριμένα στα ανατολικά αποδυτήρια, στα οποία έσπασαν το πάνελ της τοιχοποιίας, στην πλευρά που αυτή βρίσκεται από την είσοδο των γραφείων διαιτητών.
Φυσικά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει τέτοιου είδους περιστατικό, αφού το περασμένο καλοκαίρι ο ίδιος χώρος είχε κυριολεκτικά αποψιλωθεί από αγνώστους, οι οποίοι δεν είχαν αφήσει τίποτα στη θέση του! Επιπλέον, οικτρή εικόνα έχει το ίδιο γήπεδο κι εντός του αγωνιστικού χώρου, όπου οι πάγκοι που υπάρχουν εκεί για τους ποδοσφαιριστές των ομάδων και τους αξιωματούχους του αγώνα, είναι κυριολεκτικά διαλυμένοι, με τα προστατευτικά να είναι σπασμένα, με αποτέλεσμα άπαντες να είναι έκθετοι στις καιρικές συνθήκες.
Χαρακτηριστικότερο γεγονός ο αγώνας Ηρακλή Β.-Ακρόπολη, που έγινε σε όλη τη διάρκειά του υπό βροχή και όσοι ήταν εκεί έγιναν στην κυριολεξία μούσκεμα. Στην ίδια αναμέτρηση μάλιστα, υπήρξε και το φαινόμενο ο “υπεύθυνος” να μην προσέλθει στην ώρα του για να ανοίξει τα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα ο αγώνας να αρχίσει με μία ώρα καθυστέρηση, με κίνδυνο τιμωρίας του Ηρακλή, που ήταν ο γηπεδούχος. Από όλα αυτά προκύπτει, ότι το συγκεκριμένο γήπεδο είναι απόλυτα εκτεθειμένο στις διαθέσεις οποιουδήποτε και φυσικά το γεγονός αφήνει έκθετους τους υπεύθυνους για τις επιλογές τους, σχετικά με τη διαχείριση του συγκεκριμένου αθλητικού χώρου.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις