Για τη δεύτερη ΝΙΚΗ στη Στυλίδα (pregame)

Με στόχο την κατάκτηση ακόμη τριών βαθμών, η Νίκη Βόλου θα αντιμετωπίσει σήμερα (06/10, 16:00) τη Στυλίδα, εκτός έδρας. Οι κυανόλευκοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στην καλή αγωνιστική τους εικόνα που έχουν εμφανίσει, τόσο στα ματς του Κυπέλλου Ελλάδας, όσο και σ’ αυτό της πρεμιέρας με αντίπαλο τον Θησέα.

Το σημερινό παιχνίδι μετατέθηκε για το Σάββατο λόγω του αγώνα της Λαμίας με τον ΟΦΗ την Κυριακή, την ίδια ώρα, και κατόπιν σχετικού αιτήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας.

Ο Γιώργος Κούτσης δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον Χρήστο Τζιώρα, που συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις και κάνει αγώνα δρόμου για να αποκτήσει τη φυσική κατάσταση των συμπαικτών του, τον Γιάννη Δωματά, που προέρχεται από θλάση πρώτου βαθμού και δεν είναι έτοιμος καθώς και ο Αλέξης Τσεμπερίδης, ο οποίος θα χρειαστεί χρόνο για να επανέλθει στην κατάσταση που βρίσκονταν πριν τον τραυματισμό του στο ματς με τα Μετέωρα.

Η αποστολή της Νίκης που θα μεταβεί στον γειτονικό νομό αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Μανώλη Αποστολίδη, Κώστα Παπαδόπουλο, Χρήστο Καρτσαμπά, Τάσο Καντούτση, Νίκο Παπαδήμα, Βασίλη Λάιο , Θοδωρή Παπαδόπουλο, Έρβιστ Μετούσι, Φάμπιο Ταβάρες, Γιάννη Ντινιωτάκη, Νέτι Μέτσε, Κρίστοφερ Μακένγκο, Βασίλη Ρόβα, Γιώργο Ιορδανίδη, Άγγελο Ματθαίου, Αλέξανδρο Αναστασίου, Λόρι Κέρι, Αλέξα Βουκομάνοβιτς και Σταύρο Βουρδάκη.

Δημήτρης Ψυχούλας ο διαιτητής

Την θα διευθύνει ο Δημήτρης Ψυχούλας από την ΕΠΣ Βοιωτίας, με βοηθούς τους Βασίλη Παγουρά και Λεωνίδα Δελή από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής ορίστηκε ο Πέτρος Τσακνάκης από την ΕΠΣ Λάρισας.

Ο εν λόγω ρέφερι έχει διευθύνει στο παρελθόν δύο παιχνίδια της Νίκης, την περίοδο 2015-16. Συγκεκριμένα, στις 27/9/2015 ήταν ο «άρχων» του αγώνα Πύρασος-Νίκη 1-2 και στις 14/2/2016 του παιχνιδιού Νίκη-Δωτιέας Αγιάς 2-0.

Στα δύο η κερκίδα για τον κόσμο της Νίκης

Η Νίκη Βόλου θα έχει τη συμπαράσταση αρκετών φιλάθλων της που θα ταξιδέψουν στη Στυλίδα για να στηρίξουν τις προσπάθειες της ομάδας. Η διοίκηση των γηπεδούχων παραχώρησε τη μισή κερκίδα, που αριθμεί 400 θέσεις, για τις ανάγκες των φίλων της Νίκης.

Σε ζωντανή μετάδοση ο αγώνας

Το ματς θα μεταδοθεί σε απευθείας (Live Streaming) μετάδοση σε συνεργασία του goalpost.gr με το voloslive.gr.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις