Χωρίς περιθώρια για στραβοπάτημα στον Παλαμά

Με στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που θα τη διατηρήσουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, θα παραταχθεί η Νίκη Βόλου στον αγωνιστικό χώρου του Δημοτικού Γηπέδου Παλαμά, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Σελλάνων, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, για τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Η νίκη του Ολυμπιακού Β. επί του Πιερικού δεν αφήνει περιθώρια στο κυανόλευκο συγκρότημα να αφήσει βαθμούς στην κωμόπολη της Καρδίτσας και άπαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο είναι αποφασισμένοι να «ματώσουν» για το τρίποντο. Η Νίκη Βόλου θα έχει τη συμπαράσταση αρκετών φίλων της ομάδας που αναμένεται να μετατρέψουν το γήπεδο του Παλαμά σε «Π. Μαγουλάς».

Ο Γιώργος Κούτσης θα στερηθεί των υπηρεσιών των Δωματά, Τσεμπερίδη και Τζιώρα που δεν είναι 100% έτοιμοι ενώ το βασικό σχήμα ο προπονητής της Νίκης θα το επιλέξει λίγο πριν τον αγώνα και αφού εξεταστεί η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Η αποστολή των κυανολεύκων αποτελείται από τους: Μανώλη Αποστολίδη, Κώστα Παπαδόπουλο, Χρήστο Καρτσαμπά, Τάσο Καντούτση, Νίκο Παπαδήμα, Βασίλη Λάιο , Θοδωρή Παπαδόπουλο, Έρβιστ Μετούσι, Φάμπιο Ταβάρες, Γιάννη Ντινιωτάκη, Νέτι Μέτσε, Κρίστοφερ Μακένγκο, Βασίλη Ρόβα, Γιώργο Ιορδανίδη, Άγγελο Ματθαίου, Αλέξανδρο Αναστασίου, Λόρι Κέρι, Αλέξα Βουκομάνοβιτς και Σταύρο Βουρδάκη.

Χωρίς απουσίες ο ΑΟ Σελλάνων

Ο ΑΟ Σελλάνων είναι η μία από τις τρεις ομάδες που έχει το απόλυτο στις πρώτες δύο αγωνιστικές, έχοντας κερδίσει στην έδρα του τη Στυλίδα και τον Αχιλλέα στη Νεοκαισάρεια. Το συγκρότημα του Αλέξανδρου Κούρτογλου δείχνει αρκετά ενισχυμένο σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά όταν και είχε σώσει την παρτίδα την τελευταία αγωνιστική. Ο Κατερινιώτης τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών , πλην ενός αυτό του Αντρέα Χατζή που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα μείνει εκτός αποστολής.

Δεδομένη θεωρείται η επιστροφή του Γιώργου Μπιτέλη που δείχνει πανέτοιμος για αυτή την μεγάλη μάχη. Ο Αλέξαξανδρος Κούρτογλου θα έχει μαζί του 21 ποδοσφαιριστές, ενώ θα ανακοινώσει την 18άδα λίγο πριν τον αγώνα.

Αυτοί είναι: Παπαδόπουλος, Ράντος, Παπαγεωργίου, Τζάνης, Τσιρογιάννης, Μπούσδρας, Αρχοντής, Κούρκουλας, Θεοδωρόπουλος, Χάδιαρης, Πατσαρούχας, Μπακρατσάς, Παπαδημητρίου, Κόκκινος, Κοντός, Τζέκος, Υφαντής, Μπαλτάς, Κουτλής, Γιαγιάκος, Μανασής.

Μελτζανίδης από την Ημαθία η «σφυρίχτρα» του αγώνα

Το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και για τον 4ο όμιλο, ορίστηκε από την ΕΠΟ να διευθύνει ο Γιώργος Μελτζανίδης από την ΕΠΣ Ημαθίας. Βοηθούς θα έχει τους Κώστα Γιάντση και Γιώργο Χριστοδούλου, επίσης από την Ημαθία. Παρατηρητής θα είναι ο Γιάννης Κρίκης από την ΕΠΣ Τρικάλων. Ο εν λόγω διαιτητής θα “σφυρίξει” για πρώτη φορά σε παιχνίδι της Νίκης.

Σε ζωντανή μετάδοση μέσω LIVE STREAMING

Οι φίλοι της Νίκης που δεν θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στον Παλαμά, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον αγώνα σε ζωντανή ιντερνετική μετάδοση μέσω του GOALPOST.GR σε συνεργασία με το VOLOSLIVE.GR

LIVE Streaming & Texting: ΑΟ Σελλάνων – Νίκη Βόλου

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις