Δίκαιη νίκη Σαρακηνού στον Πτελεό

Δίκαιη νίκη για το Σαρακηνό, που επικράτησε στον Πτελεό επί του Πρωτεσιλάου με 3-0. Πολλές ευκαιρίες υπήρξαν εκατέρωθεν στην αναμέτρηση,  στην οποία ξεκίνησαν πιο δυνατά οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν να προηγηθούν από νωρίς, ενώ στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που ισορρόπησαν και θα μπορούσαν να έχουν ισοφαρίσει το παιχνίδι.

Ωστόσο οι παίκτες του Σάκη Κούκλη δεν ήταν αρκετά εύστοχοι κι έτσι το 0-1   εμεινε ως το ημίχρονο.

Ένα ακόμη γκολ νωρίς στο δεύτερο μέρος ήταν αυτό που ουσιαστικά “καθάρισε” το παιχνίδι για το Σαρακηνό, καθώς από εκεί και πέρα δεν υπήρξε αντίδραση από τους γηπεδούχους.

Αναλυτικότερα,  το 0-1 έγινε στο 14’ όταν ο Γιαμαλής έκανε παράλληλη σέντρα και με τακουνάκι ο Σιώμος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 35’ ο Παναγιώτου, για τους γηπεδούχους,  είχε κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι από σέντρα του Ακριβούση  και στο 38’ ίδια φάση κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 60’ έγινε το 0-2 μετά από κάθετη του Θάνου, διπλή κόντρα στον Μόσιο, με τον Σούδη  να προσπαθεί να επιστρέψει τη μπάλα προς τον τερματοφύλακα του, ο οποίος αρχικά πήγε να μπλοκάρει αλλά δεν το έκανε, καθώς η μπάλα ερχόταν από συμπαίκτη του, στη συνέχεια μπερδεύτηκε και τελικά είδε τη μπάλα να καταλήγει στο τέρμα του για δεύτερη φορά.

Το τελικό 0-3 έγινε στο 70’ με πλασέ του Ασλάνογλου από πλάγια θέση, που άνοιξε λογαριασμό με τη νέα ομάδα του.

Στο 85’ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι, όταν ο Σιγαλάκος από πολύ κοντά προσπάθησε να πλασάρει,  όπως είχε συμβεί νωρίτερα σε προσπάθεια του Μόσιου, τότε όμως ο τερματοφύλακας του Πρωτεσιλάου κατάφερε να αλλοιώσει την πορεία της μπάλας, που αποκρούστηκε τελικά από το δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Μάνος, Απ. Λάμπος, Ι Λάμπος, Λεϊμονής, Μαλλιαρός, Κ. Κόρκος, Σούδης, Κοπάνας, Εράλντο, Παναγιώτου, Ακριβούσης
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Κοντογιάννης, Ρουκάς, Ντούρο, Ηλ. Ρακής, Μοράλες, Γιαμαλής, Ασλάνογλου, Καλαμάτας (65’ Μαστακούλης), Σιώμος (77’ Σιγαλακος), Μόσιος (68’ Λάιος), Θάνος (78’ Β. Ρακής)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις