Φώναξαν “παρών” και οι νεαροί του Ολυμπιακού Βόλου

Την αγωνιστική κατάσταση των νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας, αλλά και των παικτών που έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα στους αγώνες πρωταθλήματος, είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ο Περικλής Αμανατίδης στον αγώνα Κυπέλλου ΕΠΣΘ του Ολυμπιακού Βόλου με τον Πρωτεσίλαο στη Σούρπη, έστω κι αν ο αντίπαλος ήταν μικρής δυναμικότητας.

Στο βασικό σχήμα αγωνίστηκαν οι Παλιούρας, Παπουτσογιαννόπουλος, Παπαϊωάννου, Κόλα, Μαργαρίτης, καθώς και ο Ευθυμάδης, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό για αρκετό χρονικό διάστημα (είχε παίξει ως αλλαγή στο τελευταίο 20λεπτο στο ματς πρωταθλήματος με τον Πιερικό).

Επίσης, στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι νεαροί Καναβός και Πατσής. Μάλιστα και οι δύο κατάφεραν να σκοράρουν στο διάστημα που αγωνίστηκαν, όπως και οι Κόλα, Μαργαρίτης και Ευθυμιάδης (τα άλλα δύο τέρματα του Ολυμπιακού πέτυχαν οι Ζγκούρι και Νόνης).

Ο Θανάσης Μαργαρίτης (ΦΩΤΟ) αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο και είχε πολύ καλή παρουσία, παίζοντας στο πρώτο μέρος ως δεξιός χαφ (κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ο Ευθυμιάδης έγραψε το 0-2), ενώ σημείωσε και ένα πολύ ωραίο τέρμα, γράφοντας το 0-5 με σουτ μέσα από την περιοχή (δοκάρι και μέσα). Γενικά είχε καλές τοποθετήσεις και ήταν από τους παίκτες που διακρίθηκαν ιδιαίτερα από πλευράς Ολυμπιακού.

Ο Περικλής Αμανατίδης ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος της Κυριακής με τον Θησέα στο Βελεστίνο έκανε διαχείριση του υλικού που διαθέτει η ομάδα, ξεκούρασε αρκετούς βασικούς παίκτες (Γιακουμή, Μπουτζίκο, Λεάντρο, Οικονομόπουλο, Ρόκα, Φλίγκο), ενώ δεν αγωνίστηκε και ο τραυματίας Σαχινίδης.

Παράλληλα, μοίρασε χρόνο συμμετοχής σε Σάββα, Ναζίμ, Ζγκούρι, Λώττα, Σερτζίνιο, έτσι ώστε να μην υπάρξει κούραση, ο Ολυμπιακός να βγάλει με άνεση την υποχρέωση του Κυπέλλου και η ομάδα να προετοιμαστεί για το ματς της Κυριακής με τον Θησέα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις