Με Τζιώρα, Δωματά και Τσεμπερίδη η αποστολή της Νίκης

Με προπόνηση στο “Π. Μαγουλάς” ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Νίκης Βόλου ενόψει του αυριανού (21/10, 16:00) αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου. Αμέσως μετά ο Γιώργος Κούτσης επέλεξε τους ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή. Αλέξης Τσεμπερίδης και Χρήστος Τζιώρας μετά τη συμμετοχή τους στον αγώνα Κυπέλλου της ΕΠΣΘ με αντίπαλο την Δήμητρα, συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και δεν αποκλείεται να πάρουν και λεπτά συμμετοχής στο κυριακάτικο παιχνίδι. Στην αποστολή επέστρεψε και ο Γιάννης Δωματάς που έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα.

Η σχετική ανακοίνωση:

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου για την 4η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, με την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας να ανακοινώνει τους ποδοσφαιριστές της αποστολής.

Συγκεκριμένα η αποστολή αποτελείται από τους: Μανώλη Αποστολίδη, Κώστα Παπαδόπουλο, Χρήστο Καρτσαμπά, Φάμπιο Ταβάρες, Γιάννη Δωματά, Αλέξανδρο Τσεμπερίδη, Έρβιστ Μετούσι, Άγγελο Ματθαίου, Γιάννη Ντινιωτάκη, Σταύρο Βουρδάκη, Νέτι Μέτσε, Γιώργο Ιορδανίδη, Τάσο Καντούτση, Χρήστο Τζιώρα, Θοδωρή Παπαδόπουλο, Λόρι Κέρι, Αλέξα Βουκομάνοβιτς, Βασίλη Ρόβα και Αλέξανδρο Αναστασίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις